Ο νέος δίσκος του Ζερβουδάκη εξαντλήθηκε κι επανακυκλοφορεί!

Η νέα δουλειά του Δημήτρη Ζερβουδάκη με τίτλο «Ζωής παιχνίδια», που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό αρχικά σε 500 αριθμημένα συλλεκτικά αντίτυπα, εξαντλήθηκε.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ήδη ο δημιουργός προχώρησε σε νέα εκτύπωση 500 ακόμη αντιτύπων τα οποία θα διατίθενται κατόπιν παραγγελίας με τον ήδη γνωστό τρόπο, στέλνοντας δηλαδή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στο προφίλ του Δημήτρη Ζερβουδάκη στο facebook.

Στο δίσκο συμμετέχουν ο Χάρης Κατσιμίχας, ο Χρήστος Θηβαίος και η Σοφία Γεωργαντζή. Ενενήντα λεπτά πρωτότυπης μουσικής, τραγουδιών μα και αφηγήσεων, χωρισμένα σε δύο ενότητες, αποτελούν τον πυρήνα της καλλιτεχνικής πρότασης του τραγουδοποιού!

Ουσιαστικά πρόκειται για την έκδοση ενός βιβλίου 56 σελίδων με τους στίχους και τα κείμενα του έργου, σε καλλιτεχνική βιβλιοδεσία να πλαισιώνουν τα 2 cd. Σε κάθε κείμενο αναλογεί μια πρωτότυπη ζωγραφική στιγμή του καλλιτέχνη Γιάννη Γροίδη! Είναι μια ακόμη ανεξάρτητη παραγωγή από το ΚΥΜΑ με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Όπως μας ενημέρωσε και ο ίδιος ο δημιουργός, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο ιστορικό "υπόγειο" δισκοπωλείο Studio 52 (Δημητρίου Γούναρη 46, πλατεία Ναυαρίνο) είναι διαθέσιμες πλέον όλες οι παραγωγές που έχει επιμεληθεί και έχουν κυκλοφορήσει από το ΚΥΜΑ. "Πως ν' αναπνεύσω" του Δημήτρη Ζερβουδάκη,  "Ζωγραφίζω όνειρα" της Σοφίας Γεωργαντζή, "Η ζωή μου γελά" του Γιώργου Αετόπουλου & "Περι μπαζών και λοιπών απορριμάτων" των Θωμά Μπέκου, Κώστα Ντόλκου & Λάμπρου Καραγεώργου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!