Ο Μανώλης Πάππος φέρνει την «Ρεμπέτικη Ιστορία» στο Χάραμα

Μαζί με τον Μανώλη Πάππο ο Κώστας Δουμουλιάκας, ο Κώστας Τζιαγκούλας και η Ανατολή Μαργιόλα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Ρεμπέτικη Ιστορία» με εξαιρετικούς και καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές, ονομαστούς «ρεμπέτες» των ημερών μας, σε ένα σχήμα, κάθε Δευτέρα βράδυ, στο Χάραμα της Πάτρας.

Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης Μανώλης Πάππος θα βρίσκεται εκεί αυτό το χειμώνα, τραγουδώντας και παίζοντας το μπουζούκι του όπως πάντα με πάθος, δύναμη και ευαισθησία σε παλιά και νέα τραγούδια. Δίπλα του, στην ιδιαίτερη αυτή μουσική συνάντηση, ο επίσης μπουζουξής Κώστας Δουμουλιάκας με την εκφραστική λαϊκή φωνή του, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και μουσικός Κώστας Τζιαγκούλας και η εξαιρετική Ανατολή Μαργιόλα με τη χαρακτηριστική και ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Το «πάλκο» συμπληρώνεται από τον ονομαστό Amin Allagabo στα κρουστά, αλλά και μουσικούς γνωστούς της Πάτρας, όπως ο βιολιστής Σενίχ Ουνδέγερ, ο ακορντεονίστας Βασίλης Ζωιτόπουλος και ο κοντραμπασίστας Μιχάλης Δαρμάς.

Εκεί λοιπόν - σε αυτό το ιδιαίτερο πρόγραμμα που ονομάστηκε «ρεμπέτικη ιστορία» - θα ακουστούν ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, διαμάντια μιας εποχής που πέρασε, αλλά δεν ξεχάστηκε. Τραγούδια κορυφαίων δημιουργών που άφησαν τη σφραγίδα τους: Βασίλης Τσιτσάνης, Μάρκος Βαμβακάρης, Απόστολος Χατζηχρήστος, Γιάννης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Γκόγκος (Μπαγιαντέρας), Στράτος Παγιουμτζής, Βαγγέλης Παπάζογλου, Σπύρος Περιστέρης, Κώστας Ρούκουνας, Σταύρος Τζανάκος, Στελλάκης Περπινιάδης, Γιώργος Κάβουρας, Γιώργος Μπάτης, Παναγιώτης Τούντας, Γιοβάν Τσαούς και άλλοι σπουδαίοι συνθέτες του ρεμπέτικου τραγουδιού, το σημαντικό έργο των οποίων παρέλαβαν και υπηρετούν επάξια οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες του σχήματος!

Info:


Χάραμα Stage
Τσαμαδού 19, Πάτρα

Από Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα
Έναρξη 22:30
Είσοδος 6 ευρώ (με ποτό) - Τιμή φιάλης 70 ευρώ (4 άτομα)
Πληροφορίες - κρατήσεις 2610 671639 και 2610 672444
xaramaasd

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!