Ο Γιώργος Παντελιάς (Κίτρινα Ποδήλατα) «πειρατικά» στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ…

(ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ) Δεκάδες ήταν οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην ΕΡΤ αμέσως μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το κλείσιμο της…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

δημόσιας τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν δηλώσεις συμπαράστασης στα στούντιο του ραδιοφώνου, αμέσως μετά την πτώση του σήματος στις 11.10 το βράδυ της περασμένης Τρίτης (11/6), ενώ μέχρι την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για αναστολή της απόφασης της Κυβέρνησης, όσον αφορά την εκπομπή του σήματος της ΕΡΤ, περνούσαν από το Ραδιομέγαρο ή τηλεφωνούσαν για να δηλώσουν κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ανάμεσά τους οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Κιμούλης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Αφροδίτη Μάνου, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιώργος Ζήκας, ο Γιώργος Παντελιάς, από τα «Κίτρινα Ποδήλατα», ο Γιώργος Παντελιάς, από το συγκρότημα «Κίτρινα Ποδήλατα», o Μανώλης Καραντίνης και πολλοί άλλοι. Οι δηλώσεις μεταδόθηκαν και συνεχίζουν να μεταδίδονται από τους περιφερειακούς σταθμούς, καθώς και από τις συνδέσεις μέσω διαδικτύου….

Το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου παρενέβη τηλεφωνικά ο Γιώργος Παντελιάς από τα «Κίτρινα Ποδήλατα» τη δήλωση του οποίου σας μεταφέρουμε. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων διευκρινίζεται, ότι αναφέρθηκαν τα ονόματα των καλλιτεχνών, των οποίων δηλώσεις έχουμε στα χέρια μας, αφού από την Τρίτη το βράδυ και μετά, η μετάδοση και η ηχογράφηση είναι πλέον, ιδιαίτερα δύσκολη.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το φίλο Μάκη Ιωακειμίδη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!