Ο Γιάννης Πάριος τραγουδά και στηρίζει το Καστελλόριζο

Την 1η Μαρτίου, στο Θέατρο «Παλλάς». Τα έσοδα θα διατεθούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης. 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/02/2022
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό είναι αφιερωμένη η συναυλία που θα δώσει ο Γιάννης Πάριος, την Τρίτη 1 Μαρτίου, στο Θέατρο «Παλλάς».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και δημιουργός θα ερμηνεύσει τα περίφημα «Νησιώτικα» για να στηρίξει το ακριτικό Καστελλόριζο καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης Καστελλορίζου.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο «Σύλλογος Θυάτειρα» που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα.

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» συνεργάζεται ευρύτερα με ελληνικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για την υλοποίηση σειράς πρωτοβουλιών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η οικοδόμηση δικτύων αλληλεγγύης και συνεργασίας που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και έχουν άξονα τις πανανθρώπινες πολιτισμικές αξίες της ελληνικότητας. Βασικός του στόχος είναι και η προώθηση του ελληνισμού παγκοσμίως και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.

Ο Γιάννης Πάριος το 1982 με το πολυπλατινένιο διπλό άλμπουμ «Τα Νησιώτικα» έκανε όλη την Ελλάδα να ακούει και να χορεύει Κυκλαδίτικα και Δωκεκανησιακά τραγούδια, γεγονός που υπογραμμίστηκε κι απ΄ το επίσης διπλό άλμπουμ «Τα Νησιώτικα 2» που ακολούθησε δέκα χρόνια αργότερα.

Η παρουσία του στο «Παλλάς» με το συγκεκριμένο ρεπερτόριο και για αυτό τον ιδιαίτερο σκοπό αποτελεί ξεχωριστό γεγονός.

1216x370

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!