Ο Γιάννης Λεμπέσης με ευχές και τραγούδια στο Γηροκομείο Πειραιά!

(ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ) Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Λεμπέσης και η ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα θα παρουσιάσουν ένα 4άωρο μουσικό πρόγραμμα με…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ρεμπέτικα και Λαϊκά τραγούδια στην αίθουσα εκδηλώσεων του γηροκομείου Πειραιά (Γρηγορίου Λαμπράκη 41, Πειραιάς) για τους τρόφιμους του ιδρύματος, τους συγγενείς τους αλλά και για όσους επιθυμούν, με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Συναντήσαμε τον Γιάννη Λεμπέση στο θρυλικό Εντελαμαγκέν στο Αιγάλεω που εμφανίζεται μαζί με την ορχήστρα του με ιδιαίτερη επιτυχία αυτή τη σαιζόν. Μας ζήτησε να μεταφέρουμε τις ευχές του για Υγεία και Καλές Γιορτές στους αναγνώστες του Ogdoo.gr και τις ευχαριστίες του για τη παρουσία τους στο Εντελαμαγκέν και την αγάπη τους για τα καινούργια του τραγούδια. Μας είπε ότι με μεγάλη χαρά μαζί με τους συνεργάτες του, εδώ και 25 χρόνια, παίζουν αφιλοκερδώς τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο στο γηροκομείο του Πειραιά και συμβάλουν όσο μπορούν να ξαναγίνουν έστω για λίγες ώρες «νέοι» οι απόμαχοι της ζωής που ζουν εκεί.

«Πριν 4 χρόνια ένα Πάσχα σε αυτό το γηροκομείο είδα έναν μερακλή 85χρονο να χορεύει ένα αριστουργηματικό ζεϊμπέκικο στο τραγούδι μου με τίτλο: Παίξε βαρύ και ασήκωτο. Πιο όμορφο ζεϊμπέκικο δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου» δήλωσε ο Λεμπέσης και κατέληξε: «Σε αυτές τις εκδηλώσεις που υπάρχουν οι παππούδες ,τα παιδιά και τα εγγόνια φαίνεται το μεγαλείο του Ρεμπέτικου να σμίγει ηλικίες και γενιές.

Η απείραχτη ηχογράφηση που μας έστειλε από το Εντελαμαγκέν είναι το τραγούδι του: «Ήρθε ένας φίλος μου παλιός»

 
 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!