Μιχάλης Τερζής: «Όλα τα τυραννικά καθεστώτα φοβούνται την φωνή του Λαού»

Κλείσανε την ΕΡΤ. Σίγησε η φωνή που συνδέει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ζουν σε ολόκληρο τον κόσμο με την Πατρίδα, τη γλώσσα τα ήθη και τα έθιμα…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/06/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μιχάλης Τερζής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σίγησε η φωνή που συνδέει τις χιλιάδες των Ναυτικών μας, που ταξιδεύουν στις θάλασσες του κόσμου, με την Πατρίδα…! Οι δολοφονικές δυνάμεις -του τρίτου Ράιχ των Ναζί κατακτητών- μόνο διέπραξαν κάτι παρόμοιο… και η χούντα! Η τρόικα απεργάζεται την διάλυση και την καταστροφή της Ελλάδος. Εάν δεν αντιδράσουμε αστραπιαία, σε λίγο θα είναι πολύ αργά. Όλα τα τυραννικά Καθεστώτα φοβούνται την φωνή του Λαού.

Η τέχνη είναι η συνείδηση μιας κοινωνίας… Μια πανδαισία χρωμάτων με θεσπέσιες μουσικές και υπέροχες ερμηνείες, από τα Μουσικά σύνολα της ΕΡΤ, τα Μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων και όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, απολαύσαμε (ζήσαμε όλοι) στην χθεσινό-βραδινή συγκινητική συναυλία στα ιστορικά studio’s της ΕΡΤ. Χιλιάδες ακροατών κάθε ηλικίας, σε όλους τους χώρους τριγύρω, περιέβαλαν τους καλλιτέχνες και τους χειροκροτούσαν με ανυπόκριτο ενθουσιασμό… Σπουδαίοι μουσικοί, σπουδαίοι χορωδοί, σημαντικοί -διακεκριμένοι μαέστροι, μεγάλα έργα... Ο πολιτισμός, αυτός είναι ο μέγας πλούτος και το κεφάλαιο αυτής της χώρας, μαζί με τον λαό που δεν έπαψε ποτέ να μοχθεί, να δημιουργεί και να παράγει... Ο πολιτισμός που απαιτεί μεγάλη σπουδή, πολύ μόχθο και απόλυτη προσήλωση, για να κατακτήσει κανείς τα επίπεδα στα οποία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες αλλά και οι τεχνικοί της ΕΡΤ. Η τέχνη είναι η συνείδηση μιας κοινωνίας, που η εξουσία ποτέ δεν μπόρεσε να κατανοήσει την μεγάλη αξία της, γιατί δεν αντέχει στο φως της..!

Αγώνας για να κρατήσουμε ανέπαφα, αυτά που είναι κατακτήσεις και περιουσία του Ελληνικού λαού.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!