Michael Jackson – Πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ BAD 25 για την Ελλάδα

Σε άπταιστα ελληνικά, εκδόθηκε την Τετάρτη ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του Michael Jackson στο Facebook σχετικά με την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ για τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ BAD.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/12/2012

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2012 στο MTV Greece. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Γεια σας Έλληνες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αποκλειστική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Michael Jackson, BAD25, το οποίο επιμελήθηκε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Spike Lee. Η προβολή θα γίνει την Κυριακή στις 13:00 στο MTV Greece!»

Το άλμπουμ Bad, 25 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία το 1987, επανεκδόθηκε σε εορταστική – συλλεκτική έκδοση – όπως είχε γίνει και με το Thriller – και κυκλοφόρησε στις 18 Σεπτεμβρίου 2012. Εκτός απ' τα τραγούδια της αρχικής έκδοσης, το πακέτο περιλαμβάνει ανέκδοτες παρασκηνιακές φωτογραφίες, κάποιες demo ηχογραφήσεις που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αρχική track list και ένα ζωντανό CD και DVD με την εμφάνιση του Michael Jackson στο Γήπεδο Wembley στις 16 Ιουλίου 1988, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας BAD περιοδείας.

Η πρώτη παγκόσμια προβολή του ντοκιμαντέρ BAD 25 έγινε τον Αύγουστο στο 69ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Έκτοτε, σταδιακά κάνει πρεμιέρα σε όλες τις χώρες και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε DVD και Blue Ray το Φεβρουάριο του 2013. Το φιλμ περιλαμβάνει παρασκηνιακά βίντεο από τις διαδικασίες ηχογράφησης του δίσκου BAD, καθώς και μαρτυρίες ανθρώπων που συνεργάστηκαν με τον Jackson την περίοδο 1986 – 1989, σχετικά με την παραγωγή, την περιοδεία που ακολούθησε ή και τη συμμετοχή τους στα τραγούδια ή τα videoclip.
JACKSON BAD EDITION2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!