Debbie Rowe: η «άγνωστη» πρώην σύζυγος του Michael Jackson

Παντρεύτηκαν στις 14 Νοεμβρίου 1996
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Debbie Rowe είχε ήδη κάνει έναν αποτυχημένο γάμο όταν γνώρισε τον Michael Jackson, ο οποίος έμελλε να ταράξει την ήσυχη ζωή της.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν γνωρίστηκαν, ο Michael Jackson επισκεπτόταν τον δερματολόγο στον οποίο εργαζόταν η Rowe για θεραπεία λεύκης. Ήταν η περίοδος λίγο μετά τον χωρισμό του Michael Jackson από το γάμο του με την Lisa Marie Presley, τη μοναχοκόρη του Elvis.

Ο Michael Jackson ήταν πολύ απογοητευμένος, γιατί ήθελε να γίνει πατέρας και ο χωρισμός του ήρθε να αλλάξει τα σχέδιά του.

Η Debbie Rowe εκμυστηρεύτηκε στον Michael Jackson πόσο πολύ τον θαύμαζε και ότι ήταν πολύ πρόθυμη να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του!

Πράγματι, ο γάμος τους έγινε στην Αυστραλία στις 14 Νοεμβρίου 1996 ενώ η Rowe ήταν ήδη έγκυος και στις 13 Φεβρουαρίου 1997 γέννησε τον Michael Joseph Jackson Jr., τον οποίο φώναζαν χαϊδευτικά Prince.
kjhgh
Περίπου ένα χρόνο αργότερα, στις 3 Απριλίου 1998, γεννήθηκε και η κόρη τους, η Paris Jackson.
olpkjhg

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τον Οκτώβριο του 1999, με την Debbie Rowe να παραχωρεί πλήρη επιμέλεια των παιδιών στον Michael Jackson, ενώ η ίδια αποχώρησε λαμβάνοντας 8.000.000 δολάρια και ένα σπίτι στο Beverly Hills, καθώς είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό και δεν δικαιούταν μέρος της περιουσίας του διάσημου συζύγου της.

Το 2004, αφού ο Michael Jackson κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, η Debbie Rowe έκανε προσφυγή αλλά κατάφερε μόνο να επισκέπτεται τα παιδιά της για περιορισμένες ώρες.

Το 2009, μετά τον θάνατο του Michael Jackson, την κηδεμονία ανέλαβε η μητέρα του η οποία συμφώνησε ότι η Rowe μπορούσε να επισκέπτεται συχνότερα τα παιδιά.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 21 Φεβρουαρίου 2002, ο Michael Jackson απέκτησε ακόμη έναν γιο, με ανώνυμη παρένθετη μητέρα, τον Prince Michael Jackson II (με το υποκοριστικό «Blanket»). Έχοντας υποστεί πολλά χρόνια bullying για το υποκοριστικό του (που σημαίνει «κουβέρτα»), μεγαλώνοντας το άλλαξε σε «Bigi».

tgyhjjj
Αυτό το 3ο παιδί του διάσημου καλλιτέχνη έγινε γνωστό στα διεθνή ΜΜΕ όταν ακόμη βρέφος ο πατέρας του τον κρατούσε να αιωρείται πάνω από το κιγκλίδωμα ενός μπαλκονιού.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!