Michael Bolton - Αντώνης Ρέμος στο Ηρώδειο

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να χαρίσει μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Μαζί του ο σπουδαίος Michael Bolton, ο οποίος με την βαθιά αισθαντική φωνή του, τις διαχρονικές του επιτυχίες και τα νέα του τραγούδια έρχεται στην Αθήνα για να συναντήσει τον Αντώνη Ρέμο στην σκιά της Ακρόπολης σε μία μοναδική συναυλία, γεμάτη μοναδικές ερμηνείες, αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα.

Ο Αμερικανός πολυβραβευμένος τραγουδιστής-τραγουδοποιός, που έχει τιμηθεί με δύο βραβεία Grammy, κι έχει πουλήσει, παγκοσμίως, περισσότερα από 75 εκατομμύρια δίσκους συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο. Ο Michael Bolton αν και αρχικά, όταν πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ασχολήθηκε με τη hard rock και τη heavy metal τόσο στα πρώτα σόλο άλμπουμ του όσο και σε αυτά που ηχογράφησε ως frontman του συγκροτήματος Blackjack, έγινε ευρέως γνωστός και λατρεύτηκε για τις ποπ-ροκ μπαλάντες του που έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στα παγκόσμια playlist, επισημαίνει τη διαχρονική του αξία με μια συλλογή φρεσκογραμμένων τραγουδιών στο νέο του άλμπουμ Spark of Light, που θα μοιραστεί με το κοινό μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σύμβολα, που έχουν εμπνεύσει τη δική του καριέρα, όπως οι: Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming, BB King, Bob Dylan, Ray Charles, Zucchero κ.ά.

Info

Αντώνης Ρέμος- Michael Bolton, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο σε μία μοναδική συναυλία παραγωγή της Galaxias Live. Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια, προπωλούνται, στο ticketservices.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!