Μια συναυλία «ποίημα» στο Βοτανικό!

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ PHOTOS ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΩ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ) Με μία μουσική βραδιά, αφιερωμένη στη μελοποιημένη ποίηση και με τη συμμετοχή 21 σπουδαίων καλλιτεχνών,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
γιόρτασε το www.toradiofono.gr τα 2 χρόνια παρουσίας του στο διαδίκτυο.

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, το Βοτανικός Live Stage πλημμύρησε από κόσμο, που αψήφησε την ακατάπαυστη, ολοήμερη βροχή και έδωσε δυναμικά το «παρών» σε ένα μουσικό γεγονός από εκείνα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όσων ήταν εκεί, αλλά και στην ιστορία των live μουσικών δρώμενων. Μία άρτια, πλήρης παραγωγή, που τίμησε το λόγο των ποιητών μας, με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών από όλο το φάσμα της ποιοτικής μουσικής.

Συμμετείχαν αφιλοκερδώς δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στις ερμηνείες τους (αλφαβητικά): Αρβανιτάκη Ελευθερία, Βουμβάκη Μαρία, Δεληβοριάς Φοίβος, Δημοσθένους Δώρος, Δρογώσης Στάθης, Ζορμπαλά Μαργαρίτα, Ηρώ, Θηβαίος Χρήστος, Καλογεράκης Μιχάλης & Παντελής, Καραμουρατίδης Θέμης, Κότσιρας Γιάννης, Μπάμπαλη Ανδριάνα, Μποφίλιου Νατάσσα, Νέγκα Γιώτα, Νταλάρας Γιώργος, Παπαγεωργίου Μαρία, Παπακωνσταντίνου Βασίλης, Πασχαλίδης Μίλτος & Πάχου Μιρέλα, Ρίζος Απόστολος, Τανάγρη Μελίνα, Φάμελλος Μανώλης.

Δύο μουσικοί έδωσαν την αίσθηση ολόκληρης ορχήστρας στη σκηνή και ήταν ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο και ο Δημήτρης Σιάμπος στην κιθάρα.

Ο Πέτρος Παράσχης είχε την εικαστική επιμέλεια και ο Νίκος Σούλης επιμελήθηκε το εναρκτήριο video. Στα φώτα ήταν ο Αλέξανδρος Προδρόμου και στον ήχο ο Γιάννης Παξεβάνης και ο Αντώνης Ζαχόπουλος.

Φωτογράφος: Μάρω Χρυσανθοπούλου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!