ΜΕΛΙSSES: Μουσική και χαμόγελα στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος»

(PHOTOS) Οι Χρήστος Μάστορας, Κώστας Μαυρογένης, Θάνος Λαΐτσας στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος
ΜΕΛΙSSES: Μουσική και χαμόγελα στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» panoulis photography
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συγκινητικές στιγμές βίωσαν οι ΜΕΛΙSSES όταν επισκέφθηκαν το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος».

Ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στο Ίλιον, όπου τους υποδέχθηκαν όλοι οι ωφελούμενοι.

Ιδιαίτερη στιγμιότυπο, αυτό που οι ΜΕΛΙSSES μπήκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων και οι νέοι και οι νέες του Ιδρύματος τούς υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, ενώ η ομάδα της χορωδίας βρισκόταν επί σκηνής και τραγούδησε την επιτυχία του συγκροτήματος «Για Όλα Ικανοί (Τζαμάικα)».
meltheo4 LOW
Οι ΜΕΛΙSSES με τη σειρά τους ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί με τους ωφελούμενους γνωστές συνθέσεις τους, όπως τα «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» και «Το Κύμα», μοιράζοντας χαμόγελα κι όμορφα συναισθήματα.

Στη συνέχεια, οι ΜΕΛΙSSES ξεναγήθηκαν στους χώρους του κοινωφελούς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ιδρύματος και ενημερώθηκαν για την μακρόχρονη και πλούσια δράση του, καθώς και για τις υπηρεσίες πρόληψης, ολιστικής παρέμβασης και αποκατάστασης που παρέχει στους ωφελούμενούς του.
meltheo3 LOW
Αθηνά Κωνσταντίνου, μέλος Δ.Σ. του «Μαζί για το Παιδί», Κώστας Μαυρογένης, Λένια Κοντογούρη, Γενική Διευθύντρια του «Μαζί για το Παιδί», Χρήστος Μάστορας, Παναγής Καρέλλας, Πρόεδρος του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», Θάνος Λαΐτσας
meltheo2 LOW
meltheo5 LOW

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!