Το Νο1 συγκρότημα σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις για το 2023

Σύμφωνα με το ελληνικό IFPI Annual AirPlay Chart by Media Inspector
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη δική τους «σφραγίδα» έβαλαν οι ΜΕΛΙSSES και ο Χρήστος Μάστορας το 2023, μέσα από τα επιτυχημένα singles αλλά και τις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Σύμφωνα με το ελληνικό IFPI Annual AirPlay Chart by Media Inspector, οι ΜΕΛΙSSES αναδείχθηκαν no1 το 2023, έχοντας, μάλιστα, δυο τραγούδια στο top5, το «30 - 40» στο no2 και το «Crayon» στο no4.

Παράλληλα, μετρούν 10 τραγούδια στο top200, τα περισσότερα που έχει ένας καλλιτέχνης.

Την ίδια ώρα, το «30 - 40» και το «Crayon», που κυκλοφορούν κατέκτησαν και τα Spotify streams με το «Crayon» να έχει γίνει δίπλα πλατινένιο και το «30 - 40» πλατινένιο, ενώ βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube, όπου τα music videos τους μετρούν αθροιστικά σχεδόν 20 εκατομμύρια views.

Ταυτόχρονα, οι ΜΕΛΙSSES «έγραψαν» και με τις συναυλίες τους.

Στις 12 Σεπτεμβρίου έδωσαν μία μοναδική sold out συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. «Η συναυλία αυτή ήταν για εμάς η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μας», είπε ο Χρήστος Μάστορας. Όλα τα έσοδα της συναυλίας – αφιέρωμα στα ελληνικά συγκροτήματα δόθηκαν στο «Μαζί Για Το Παιδί».

Παράλληλα το συγκρότημα το καλοκαίρι πραγματοποίησε μια επιτυχημένη περιοδεία παίζοντας σε όλα τα μεγάλα θέατρα της χώρας, όπως τα Θέατρο Λυκαβηττού, Θέατρο Πέτρας και Θέατρο Γης (Θεσσαλονίκη).

Το χειμώνα οι ΜΕΛΙSSES συνέχισαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά, τις εμφανίσεις του στο «Έναστρον». Την περσινή σεζόν υποδέχθηκαν τη Δέσποινα Βανδή και τώρα τον Σάκη Ρουβά, προκαλώντας το αδιαχώρητο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!