Με Ζωή Παπαδοπούλου και Πέννυ Μπαλτατζή ο Μαργαρίτης στη Σφίγγα

Βραδιές αυθεντικής διασκέδασης με αγαπημένα κλασικά, λαϊκά τραγούδια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Μαργαρίτης, «της παρέας και του καλού τραγουδιού» συνεχίζει τις παραστάσεις του στη μουσική σκηνή Σφίγγα και τις γιορτές

Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων (24,25/12) και Πρωτοχρονιάς (31/12, 1/1) υπόσχεται βραδιές αυθεντικής διασκέδασης με αγαπημένα κλασικά, λαϊκά τραγούδια!

Καλεσμένες του Γιώργου Μαργαρίτη θα είναι η Ζωή Παπαδοπούλου για την βραδιά ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12) και η Πέννυ Μπαλτατζή για τη βραδιά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς (1/1).

Δύο υπέροχες τραγουδίστριες, που έχουν συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαργαρίτη και αγαπούν και τιμούν το καλό, ελληνικό λαϊκό τραγούδι!

Μαζί του επί σκηνής η ταλαντούχα Χριστιάνα Γαλιάτσου, με αξιοπρόσεκτη πορεία και εκλεκτικές συνεργασίες.

Και βέβαια μια ορχήστρα αξιόμαχων δεξιοτεχνών μουσικών με προμετωπίδα τον περίφημο μαέστρο Γιώργο Παγιάτη.

Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Τσουπάκης (τύμπανα), Κώστας Πέτας (κοντραμπάσο), Χρήστος Περτσινίδης (κιθάρες), Δημήτρης Σαββαΐδης (μπουζούκι) και Γιώργος Παγιάτης (μουσική επιμέλεια, πιάνο).

Ο Μαργαρίτης δηλώνει για τις εμφανίσεις του στη Σφίγγα:  «Αυτές οι βραδιές είναι αφιερωμένες σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους μου, που με αγκάλιασαν και με αγκαλιάζουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν ο Μαργαρίτης».

Θυμίζουμε πως ο ερμηνευτής έχει στα σκαριά καινούριο δίσκο με μελωδίες δικές του σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη και ενορχηστρώσεις του Φοίβου Δεληβοριά.

Ο στιχουργός έχει υπογράψει και τη βιογραφία του Μαργαρίτη, Ο Λαϊκός Τραγουδιστής, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μένανδρος.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει ως προπομπός της έκδοσης το τραγούδι Άίνιγμα η γυναίκα.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Ώρα έναρξης: 22.30
Ώρα έναρξης για την παραμονής της Πρωτοχρονιάς (23.00)
Είσοδος: 10 ευρώ στο μπαρ

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!