Η Βασιλική Καρακώστα στο Θερινό Σχολείο των Φυλακών Κορυδαλλού

(PHOTO) Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόληψη και Κοινωνική Υποστήριξη Νέων σε κίνδυνο».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόληψη και Κοινωνική Υποστήριξη Νέων σε κίνδυνο» της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας - με την υποστήριξη του Υπ. Δικαιοσύνης - ξεκίνησε η λειτουργία «Θερινών Σχολείων» εντός των φυλακών.

Η Βασιλική Καρακώστα βρέθηκε και πάλι στις Φυλακές Κορυδαλλού, μετά την περσινή της εμφάνιση εκεί, αυτή τη φορά με σκοπό να διδάξει μέσω της μουσικής μεθόδου V - ision in Prison, με τίτλο «Το τραγούδι των παιδικών σου Χρόνων». Πρόκειται για μια μέθοδο που σχεδιάστηκε από τη Βασιλική Καρακώστα ειδικά για τους εκπαιδευόμενους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Κορυδαλλού «Γεώργιος Ζουγανέλης».

Η Βασιλική Καρακώστα γράφει:


«Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ξεκινήσαμε τη μουσική Μέθοδο V - ision in Prison «Το τραγούδι των παιδικών σου Χρόνων» με τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού «Γεώργιος Ζουγανέλης» στο «Θερινό Σχολείο», το οποίο θα έχει διάρκεια ένα μήνα.

Ευχαριστώ πολύ το Δίκτυο για τον Πολιτισμό & την Εκπαίδευση στις Φυλακές «Γεώργιος Ζουγανέλης» την κ. Ελένη Λιντζαροπούλου για την πρόταση και την εμπιστοσύνη της και την κ. Ιωάννα Χραλαμποπούλου για την καθοδήγηση και την υποστήριξη».


Βασιλική Καρακώστα

Η λειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και κατά τους θερινούς μήνες αποτελεί πρόταση που κατατέθηκε από την μη κυβερνητική οργάνωση «Πύλη Ελευθερίας» σε συνεργασία με το Δίκτυο για τον Πολιτισμό & την Εκπαίδευση «Γεώργιος Ζουγανέλης».
kordlaos2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!