Η Στοά των Αθανάτων ανοίγει τις πόρτες της

Το ιστορικό ρεμπετάδικο στο κέντρο της Αθήνας ανοίγει και φέτος με μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ρεμπέτικα, αλλά και λαϊκά διαχρονικά τραγούδια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το ιστορικό ρεμπετάδικο στο κέντρο της Αθήνας, η Στοά των Αθανάτων, ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, με ένα μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ρεμπέτικα, αλλά και λαϊκά διαχρονικά τραγούδια. Ο αυθεντικός Δημήτρης Τσαουσάκης, η Κατερίνα Σκορδαλάκη, η Μαρία Δεικτά θα σας διασκεδάσουν μέχρι το πρωί. Guest star ο Τάκης Βαμβακίδης.

Μαζί τους μία παρέα καταξιωμένων μουσικών. Ο Χρήστος Μανιάτης στο μπουζούκι και στη φωνή, ο Σπύρος Κονσολάκης στη κιθάρα, ο Αλέκος Βαρανάκης στο ακορντεόν, ο Βασίλης Γιαννίσης στο βιολί, αποτελούν την βάση για το καλό τελικό αποτέλεσμα σε ένα ρεπερτόριο που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει με τραγούδια που έχουν μείνει στις καρδιές των παλαιοτέρων, αλλά έχουν περάσει και σε όλους τους νεότερους.

Το καλό φαγητό, το επιλεγμένο κρασί και οι εξαιρετικά προσεγμένες προσιτές τιμές αποτελούν εγγύηση για μια αξέχαστη βραδιά.

Info:


Στοά Αθανάτων
Σοφοκλέους 19, Αθήνα
Τηλ. 2103214362

Ώρες και ημέρες λειτουργίας

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή Μεσημέρι 15:00 - 21:30
Παρασκευή, Σάββατο Βράδυ 22:30 μέχρι το πρωί

Τιμές

Μενού από 18 Ευρώ
Κρασί από 30 Ευρώ
Φιάλη ουίσκι κομπλέ 90 Ευρώ
Ειδικές τιμές για φοιτητές

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!