Η πρώτη μέρα του Unity Festival

Οι μέρες για το νέο πολιτικό και πολιτιστικό φεστιβάλ της Αθήνας πλησιάζουν. Δείτε το πρόγραμμα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 8 Ιουλίου, στο πολιτιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ Unity θα εμφανιστούν οι Χαΐνηδες και οι Θραξ Πανκc με τις μουσικές τους.

Την πρώτη μέρα του Unity, δηλαδή στις 7 Ιουλίου, θα εμφανιστούν:

L’ Entourloop


Το συγκρότημα που θα κλείσει την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, μας έρχεται από την Γαλλία. Οι L’ Entourloop γεννήθηκαν το 2013 από την συνεργασία του The Architect και του Deej’o, δύο Djs και beatmakers από το Saint-Etienne. Το δίδυμο χρησιμοποιεί την τέχνη του turntablism, δηλαδή τη δημιουργία μουσικής από πικάπ και δίσκους βινυλίου, με επιρροή απο hip-hop και κλασικούς reggae ρυθμούς.

ΛΑΡΓΚΟ


Οι ΛΑΡΓΚΟ ξεκίνησαν από το 2014, αποτελούν ένα επταμελές σχήμα με έδρα τη Θεσσαλονίκη και παρουσίασαν το πρώτο τους πόνημα το 2016. Χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος με επιρροές από την παράδοση. Ένα κράμα ροκ μουσικής με ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιωμένο από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν.

Οι ΛΑΡΓΚΟ αποτελούνται από τους:

Κωσταντής Παπακωνσταντίνου: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Τάσος Κοφοδήμος: ακουστική κιθάρα, φωνή
Παύλος Μέτσιος: τρομπέτα
Φίλιππος Φασούλας κλαρίνο
Μανόλης Σταματιάδης: ακορντεόν, πλήκτρα
Ηλίας Ρότσιας: ηλεκτρικό μπάσο
Κώστας Αναγνώστου: τύμπανα

Info:


Το Unity είναι ένα νέο πολιτικό και πολιτιστικό φεστιβάλ που θα λάβει χώρα φέτος για πρώτη φορά και διοργανώνεται από τη Λαϊκή Ενότητα. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ένας τόπος συνάντησης με συζητήσεις και μουσικές, για νέους και νέες, εργαζόμενους/-ες, άνεργες και ανέργους, για κινήματα κι ανθρώπους που θέλουν να συζητήσουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν. «Ενότητα» είναι το σύνθημά μας. Ενότητα μεταξύ των λαών, ενότητα όσων πλήττονται από τις κυρίαρχες πολιτικές, ενότητα της Αριστεράς και όλου του κόσμου που παλεύει καθημερινά για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Ιουλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!