Η παρουσίαση του δίσκου του Βαγγέλη Βελώνια

Η παρουσίαση του δίσκου του γνωστού στιχουργού με όλους τους συνθέτες και τραγουδιστές.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/11/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Άνθρωποι από χρώμα»


Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάσαμε την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του γνωστού στιχουργού Βαγγέλη Βελώνια που κυκλοφόρησε με τίτλο «Άνθρωποι από χρώμα»

Τις μουσικές στα δεκατέσσερα τραγούδια υπογράφουν οι Βόισλαβ Ιβάνοβιτς, Δημήτρης Σίντος, Τάσος Γκρους, Θοδωρής Κουέλης, Νίκος Βελώνιας, Πέτρος Βαγιόπουλος, Ντάσο Κούρτι και ο Στάθης Παχίδης. Όσον αφορά τους τραγουδιστές, πέντε τραγούδια ερμηνεύει ο Γιώργος Μεράντζας ενώ από ένα τραγουδούν οι Μάρθα Φριντζήλα, Παντελής Θαλασσινός, Βάλια Τσιργιώτη, Ζαχαρίας Καρούνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Μπάμπης Τσέρτος, Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Στάθης Παχίδης.

Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στο «Άλικο» (Αγίου Δημητρίου 16) στου Ψυρρή. Θα παραβρεθούν όλοι οι συνθέτες και οι τραγουδιστές που συμμετέχουν στο δίσκο, οι οποίοι, εκτός από τα τραγούδια του δίσκου, θα τραγουδήσουν κι άλλα γνωστά κι αγαπημένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων της εισόδου (5 ευρώ), αλλά και των πωλήσεων των cd, θα δοθούν για αγορά ειδών καθαριότητας για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Σχιστού Περάματος, όπου και εργάζεται ο στιχουργός ως συντονιστής.
velonas.jpg
Τηλ. κρατήσεων 210 325 32 72 (μετά τις 4 μ.μ.)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!