Gus G. & Primal Fear μαζί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

«Metal Coalition» ή, αν προτιμάτε Ελληνογερμανική «συμμαχία» τον Ιανουάριο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σάββατο 12 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και Κυριακή 13 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Τότε θα πραγματοποιηθούν οι co-headlining εμφανίσεις των Γερμανών Primal Fear και του δικού μας Gus G. με τη σόλο μπάντα του στο Eightball και το Κύτταρο Live, αντίστοιχα.

Οι Γερμανοί heavy-power metallers θα παίξουν στη χώρα μας, 17 και πλέον χρόνια από τις τελευταίες τους συναυλίες.

Οι Primal Fear, ξεκίνησαν την καριέρα τους το 1997 σχηματιζόμενοι από τον τραγουδιστή Ralf Scheepers και τον μπασίστα Matthias “Sinner” Lasch.
Την επόμενη χρονιά παρουσίασαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους, το οποίο και γνώρισε επιτυχία.
Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε μία σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών από την Nuclear Blast Records, σχεδόν κάθε χρόνο, αλλά και περιοδείες με μερικά από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του χώρου. Στην χώρα μας έχουν έρθει για συναυλίες δύο φορές.

Το 2006, μετά το «Seven Seals» του 2005, το γκρουπ θα υπογράψει νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Ιταλική Frontiers Records, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε άλλα έξι καλά άλμπουμ, με τελευταίο και φρέσκο το «Apocalypse».

Τώρα επιστρέφουν στην ανεξάρτητη metal δισκογραφική εταιρία, Nuclear Blast Records, υπογράφοντας ένα νέο πολυετές συμβόλαιο.

Στη Θεσσαλονίκη θα παίξουν πριν και στην Αθήνα μετά τον… Gus G.

Τον Σαλονικιό Έλληνα κιθαρίστα που έπαιζε στην μπάντα του Ozzy Osbourne από το 2009 μέχρι πρόσφατα!

Πέρα από τον δίσκο «Scream» που ηχογράφησε για τον Madman και τις παγκόσμιες περιοδείες μαζί του, έπαιξε και το 2012 στην θρυλική περιοδεία Ozzy And Friends.

Βασικό του μουσικό άρμα, οι Firewind, με τους οποίους έχει κυκλοφορήσει εννέα στούντιο άλμπουμ, ενώ αναρίθμητες είναι και οι συμμετοχές του σε εμφανίσεις και άλμπουμ άλλων συγκροτημάτων.

Οι διακρίσεις του είναι πάρα πολλές, όπως και οι περιοδείες του ως σόλο καλλιτέχνης, μαζί με θρύλους της κιθάρας.

Εκτός όλων αυτών, έχει και τη σόλο μπάντα του, με την οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία άλμπουμ. Στο πρόσφατο «Fearless», αποφάσισε να κρατήσει μία σταθερή μπάντα, δίχως πολλούς guest, έχοντας στα φωνητικά και στο μπάσο τον πολύ γνωστό παραγωγό και πολυοργανίστα Dennis Ward.

Ως τρίο, λοιπόν, ο Gus G., με το σόλο σχήμα του (τα τύμπανα στις ζωντανές εμφανίσεις θα αναλάβει ο Τσέχικης καταγωγής και ιδιαίτερα έμπειρος και ταλαντούχος Miloš Meier) θα κλείσει την συναυλία της Θεσσαλονίκης και θα ανοίξει αντίστοιχα αυτήν της Αθήνας, σε ρόλο co-headliner.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ώρα έναρξης: 20:00 - Τιμή εισιτηρίου: 18 Ευρώ (Περιορισμένη Προπώληση) - 20 Ευρώ (Λοιπή Προπώληση) - 25 Ευρώ (Ταμείο)

Προπώληση Εισιτηρίων

Musicland - Alone Metal Store - Dizzy Dolls - Café Bar Διώροφον
ON-LINE: www.123tickets.gr

ΑΘΗΝΑ

Ώρα έναρξης: 20:00 - Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Προπώληση) - 28 Ευρώ (Ταμείο)

Προπώληση Εισιτηρίων

Ticket House - Metal Era - No Remorse Records - Monsterville - Cinema Libre - Uncle Chronis Tattoo - Dazzled - Δίκτυο καταστημάτων Public σε όλη την Ελλάδα
ON-LINE: www.123tickets.gr - www.tickethouse.gr - www.ticketmaster.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!