Γιώργος Νταλάρας & Νίκος Αντύπας - «Τα making of του νέου δίσκου»

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στον χώρο Cocktails & Resto της ταράτσας του Gazarte πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του ΕΡΚ,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
σχετικά με το making of του νέου δίσκου του Γιώργου Νταλάρα, σε μουσική Νίκου Αντύπα «Τι θα πει έτσι είναι», που κυκλοφορεί από την Universal music.


Γιώργος Νταλάρας και Νίκος Αντύπας μίλησαν για την επιλογή των τραγουδιών και τις ιστορίες πίσω από αυτά, για τη διαδικασία μελοποίησης και την άψογη συνεργασία τους, για τη συμμετοχή της Νoa αλλά και για τις κοινές εμφανίσεις τους που ξεκινούν στις 23 Νοεμβρίου στο Gazarte, για δυο Παρασκευοσάββατα, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη και στο θέατρο «Ακροπόλ» της Αθήνας.


Μίλησαν επίσης οι στιχουργοί Μάνος Ελευθερίου, Άρης Δαβαράκης, Νίκος Μωραΐτης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος, καθώς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, που συμμετέχει σε ένα τραγούδι, αλλά και στις επικείμενες εμφανίσεις στο Gazarte.


Στο video έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τα γυρίσματα και δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και Νίκου Αντύπα.

Λήψη εικόνας και τεχνική επεξεργασία video: Θανάσης Γιώγλου


 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!