Δείτε μέσω live streaming τη συναυλία - αφιέρωμα στον David Bowie

Κορυφαία ονόματα θα δώσουν το παρών για τον David Bowie στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/03/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο David Bowie είναι ένας καλλιτέχνης που με το σπουδαίο έργο του επηρέασε όσο λίγοι την παγκόσμια μουσική σκηνή. Η φυγή του, μετά από ασθένεια που κρατούνταν «μυστική, σε συνδυασμό με την τελευταία δισκογραφική κυκλοφορία του συγκλόνισαν όλον τον πλανήτη.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες θα βρεθούν την Παρασκευή 1η Απριλίου στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης για τον David Bowie ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μεταξύ άλλων στη συναυλία συμμετέχουν οι Blondie, Pixies, Μichael Stipe (R.E.M.), Flaming Lips, Patti Smith, Laurie Anderson, Cat Power, Mumford & Sons, Perry Farrell, Ann Wilson (Heart).

Τη συναυλία - αφιέρωμα στον David Bowie μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω live streaming από το musicofdavidbowie.com

Μια ακόμη συναυλία για τον David Bowie


Να σημειωθεί πως την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη 31 Απριλίου στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης θα δοθεί μια ακόμη αφιερωματική παράσταση για τον David Bowie με την συμμετοχή των Patti Smith, Pixies, Michael Stipe, Debbie Harry & Matt Katz-Bohen, The Flaming Lips, Perry Farrell, Cyndi Lauper, Cat Power, Laurie Anderson, Robyn Hitchcock, Jakob Dylan κ.ά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!