Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Άλσος!

(PHOTOS) Μια sold out συγκινητική βραδιά.
Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Άλσος! Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Άλσος πλημμύρισε από αγάπη κι έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τον Άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού, τον Τόλη βοσκόπουλο, το Σάββατο το βράδυ. Κάτω από την Πανσέληνο του Οκτωβρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος απολάμβανε το μεγάλο χειροκρότημα των πολυάριθμων θεατών του. Όρθιοι τον επευφημούσαν, τον χειροκροτούσαν αδιάκοπα και του ζητούσαν να ακούσουν τα τραγούδια μιας ολόκληρης ζωής.

Και τι δεν τραγούδησε ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Άλσος! Κι ανάμεσα στα τραγούδια με το γνωστό του χιούμορ, την ετοιμότητα και την αλήθεια του, συνομιλούσε με το εξαιρετικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα.

Ανάμεσα σ’ αυτό το κοινό ήταν η μεγάλη αδυναμία του Τόλη, η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν τράβηξε στιγμή το βλέμμα της από πάνω του και συγκινήθηκε όταν της αφιέρωσε ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια, το Λουλουδάκι. Ήταν μια ιδιαίτερη «οικογενειακή» όσο και τρυφερή στιγμή, αφού η Μαρία ανέβηκε στη σκηνή και τον συνόδευσε χαρίζοντας του λουλούδια.

Η Χρυσανθεμίς Παπανικολάου καθήλωσε το κοινό εκπλήσσοντας με το μέτρο και τις εναλλαγές του ρεπερτορίου της. Το χειροκρότημα του κοινού ακολούθησε το χειροκρότημα του ίδιου του Τόλη Βοσκόπουλου, που έκανε και ένα ντουέτο μαζί της. Η Χρυσανθεμίς με σεμνότητα υποκλίθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος χάρισε ένα χειροφίλημα σε ένα νέο κορίτσι με μέλλον.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν πλαισιωμένος από τους εξαιρετικούς μουσικούς του Γιώργο Τσουπάκη, Γιώργο Παγιάτη και Σπύρο Βλάχο. Οι μόνιμοι συνεργάτες του, Μανώλης Καραντίνης, Θανάσης Βασιλόπουλος και Θάνος Γκιουλετζής έδωσαν τη δική τους δύναμη σε αυτή την εξαιρετική συναυλία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!