Η ζωή του Βοσκόπουλου ταινία μετά από αυτή του Καζαντζίδη;

Τι δήλωσε σχετικά η Άντζελα Γκερέκου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στο θέατρο μετά από 26 χρόνια απουσίας.

Η ηθοποιός, που τηλεοπτικά την βλέπουμε στη «Γη της Ελιάς», πρωταγωνιστεί με τον Στέφανο Κυριακίδη στη θεατρική παράσταση «Τελευταία Φεγγάρια» που παρουσιάζεται στο θέατρο Coronet.

Η προηγούμενη της φορά σε σεζόν ήταν το 1998 στο μιούζικαλ «Ήρθες σαν όνειρο», που είχε παίξει μαζί με τον σύντροφό της Τόλη Βοσκόπουλο ενώ επανήλθε και για μία και μοναδική παράσταση για το «Σπίτι του ηθοποιού» το 2017 στο Ηρώδειο.

Η Άντζελα Γκερέκου δήλωσε σχετικά:

«Ξαφνικά βρέθηκα στην πρεμιέρα και λέω “Όντως συμβαίνει;”. Πραγματικά ανακάλυψα ότι το θέατρο μου είχε λείψει. Χάρηκα που είδα στα μάτια συναδέλφων και φίλων μία χαρά και μία αποδοχή ότι τους “άγγιξε” το έργο. Ο Τόλης υπάρχει παντού, δεν λείπει, ποτέ δεν φεύγει ο άνθρωπος που αγαπάμε, όταν συνεχίζουμε να τον σκεφτόμαστε. Υπάρχει με έναν άλλο τρόπο. Πιστεύω στη μετά ζωή».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει ταινία και η ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου μετά από εκείνη του Στέλιου Καζαντζίδη, η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε:

«Μετά από δυόμιση χρόνια είναι ακόμα πολύ νωπό. Αλλά ο πόνος κρύβεται, δεν φεύγει. Το νόημα είναι να σταθείς στα πόδια σου, ό,τι και να συμβεί, και η ζωή να σε προκαλεί να δημιουργήσεις και να προχωρήσεις».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!