Chania Rock Festival 2021 με δυνατά εγχώρια ροκ σχήματα

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 – Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19 χρόνια πέρασαν από την πρώτη διεξαγωγή του Chania Rock Festival .

Η 11η Σεπτεμβρίου θα είναι ξεχωριστή για το νησί της Κρήτης και την πόλη των Χανίων, αφού θα ζήσει μία έντονη βραδιά με εγχώρια σχήματα της Ροκ μουσικής σκηνής.

Το Chania Rock Festival, μετά την εξαιρετική ανταπόκριση που είχε στο περσινό event, θα διεξαχθεί και φέτος στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στην πόλη των Χανίων και θα παρουσιάσει στον κόσμο την αφρόκρεμα της ελληνικής rock μουσικής, πλήρως προσαρμοσμένο στους κανόνες ασφαλείας και τις ιδιαίτερες συναυλιακές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων,

Το line-up του Chania Rock Festival 2021:

-Μωρά στη Φωτιά
-Θράξ Πάνκc
-Honeybadger
-Planet None
Chania Rock Festival 2021 1024x449
Headliners ίσως το πιο …εύφλεκτο συγκρότημα της εγχώριας σκηνής, τα Μωρά Στη Φωτιά. Με αδιαμφισβήτητο ηγέτη, βασικό συνθέτη, στιχουργό, τραγουδιστή και μπασίστα, τον Στέλιο Σαλβαδόρ, τα Μωρά Στη Φωτιά, από τη δεκαετία του ’90 έχουν παρουσιάσει ένα μείγμα μουσικής γκρούβας, στίχων με νόημα και ειρωνικά ευαίσθητων μελωδιών, μα πάνω απ’ όλα εκρηκτικών συναυλιών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. «Παυσίπονο», «Μανιφέστο», «Βαβυλωνία», «Αδρεναλίνη»… Χρειάζεται να πούμε πολλά περισσότερα;

Οι Θράξ Πάνκc, εμφανίστηκαν και πέρσι στο Chania Rock Festival! Θρακιώτικες μελωδίες με ηλεκτρικές κιθάρες αλλά και παραδοσιακά όργανα, ίσως η μουσική «απάντηση» της Θράκης στους Villagers of Ioannina City.

Οι Honeybadger, είναι ένα heavy rock σχήμα από την Αθήνα, το ντεμπούτο των οποίων, “Pleasure delayer”, δημιούργησε αίσθηση.

Κι επειδή κάθε χρονιά το Chania Rock Festival, προσπαθεί να δώσει βήμα και σε συγκροτήματα από την Κρήτη, τη βραδιά θα ανοίξουν οι Planet None, ένα γκρουπ που παίζει stoner/doom, με καταγωγή από τα Χανιά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!