Οι Blind Guardian οριστικά στο Chania Rock Festival 2024

Θα είναι οι headliners της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Blind Guardian μετά την πρόσφατη τριπλή παράστασή τους στην Αθήνα και τη… μονή στη Θεσσαλονίκη κατηφορίζουν για… Κρήτη.

Συγκεκριμένα θα δώσουν το παρών στο Chania Rock Festival που θα διεξαχθεί στις 26 & 27 Ιουλίου 2024 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Το πιο «καυτό» συναυλιακό όνομα του 2023 στο χώρο της heavy metal μουσικής, ήταν δίχως αμφιβολία, αυτό των Blind Guardian, οι οποίοι ήρθαν είδαν και γέμισαν όποιον συναυλιακό χώρο βρήκαν μπροστά τους! Οι Γερμανοί βάρδοι, δεν είναι άγνωστο όνομα για το φεστιβάλ μας, μιας κι έχουν εμφανιστεί πάλι τον Ιούλιο του 2017 σε μία αξέχαστη βραδιά κι ένα ιστορικό sold-out, ενώ ο τραγουδιστής τους, Hansi Kursch, λάτρης του όμορφου νησιού μας, δεν παρέλειψε να το επισκεφθεί δύο χρόνια αργότερα με τους Demons & Wizards.

Η επερχόμενη εμφάνιση, λοιπόν, των Blind Guardian στο Chania Rock Festival, είναι ίσως το ...χειρότερα κρυμμένο μυστικό, αφού το ίδιο το συγκρότημα έκανε την αποκάλυψη από σκηνής, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εμφάνισής τους στην Αθήνα. Είναι αλήθεια λοιπόν. Οι Blind Guardian, θα είναι οι headliners για την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο για το καλοκαίρι του 2024, εκτός από το συγκρότημα που ίσως και να είχε το πιο ενθουσιώδες feedback απ' όλα όσα έχουν παίξει ποτέ στο Chania Rock Festival, στην καλύτερη -ίσως- στιγμή της καριέρας τους, όπου η δημοφιλία τους έχει αγγίξει ιστορικό ...υψηλό!!!

Μέχρι τις 26 Ιουλίου, έχουμε όλοι τον απαραίτητο χρόνο να κάνουμε τις φωνητικές μας ασκήσεις, ώστε να μπορούμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, με μία φωνή, τους στίχους
του "The Bard’s Song", όπως συμβαίνει διαχρονικά σε κάθε συναυλία τους και να ριγήσει η σπονδυλική μας στήλη...

"Tomorrow will take us away far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain"

Και φέτος μόνο Κρήτη και φέτος μόνο Χανιά!

Early Bird εισιτήρια (περιορισμένος αριθμός) 37€

Online Tickets: chaniarockfestival.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!