Αποθέωση για τον Τόλη Βοσκόπουλο

(VIDEO & PHOTOS) Στιγμές με την… ιστορία!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αυτό φαίνεται θέλουν να ζήσουν οι πολυάριθμοι φίλοι του ερμηνευτή γι’ αυτό και στο BARAONDA Music Hall όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πέφτει καρφίτσα ενώ την ίδια ώρα τα κινητά τηλέφωνα είναι σε διαρκή επιφυλακή καταγράφοντάς τον σε στιγμές δράσης.

Μαζί με τον Βοσκόπουλο ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η Βάλια Σωμαράκη και η Χρυσανθεμίς.

Ειδικά ο πρώτος μεταφέρει χρώματα της πλούσιας ιστορίας του πατέρα του.
bithi
Και βέβαια μια ορχηστράρα με το δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη, ο οποίος υπογράφει και την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος, τον σολίστα του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλο, το βιρτουόζο βιολιστή Θάνος Γκιουλετζής, τον ευφάνταστο πιανίστα Γιώργο Παγιάτη και άλλους διαλεκτούς.

Άλλωστε πάντα οι μουσικοί που πλαισίωναν και πλαισιώνουν τον Βοσκόπουλο ήταν και είναι ένας κι ένας, αφού μουσικός ο ίδιος, γνωρίζει τα «μυστικά» της τέχνης του. Μάλιστα συχνά τους δίνει βήμα για να ξεδιπλώνουν τα σολιστικά προσόντα τους, κάτι που δεν συμβαίνει πλέον και τόσο συχνά.
girl
Και βέβαια όπως αναφέρει και το ενημερωτικό δελτίο, δύναμη του ερμηνευτή αποτελεί το κλασικό ρεπερτόριό του, όπως συμβαίνει με «έναν μεγάλο καλλιτέχνη με διαχρονική αξία και προσωπική ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή».

Ο Βοσκόπουλος είχε και έχει φανατικό κοινό, αλλά φαίνεται πως πια «όλοι» σχεδόν θέλουν να παρακολουθήσουν έναν «μονάκριβο» να παραδίδει μαθήματα… ιστορίας.
aaa
*Τα video προέρχονται απ' το youtube και τον χρήστη Nyxtobaths

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!