Ανοίγουν ξανά στην Αγγλία τα καταστήματα της Rough Trade

Θα ανοίξουν τις πόρτες τους στις 12 Απριλίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Χαράς ευαγγέλια για τους Βρετανούς μουσικόφιλους καθώς η ιστορική ετικέτα δίσκων Rough Trade ανακοίνωσε ότι ανοίξει ξανά τις πόρτες των καταστημάτων της το απόγευμα της Παρασκευής 12 Απριλίου με κατάλογο βινυλίων και CD.

Αυτό σημαίνει ότι τα κατάστημα μουσικής και βιβλίου της Rough Trade στα σημεία: Brick Lane στο Λονδίνο, Notting Hill επίσης στο Λονδίνο, η Rough Trade στο Νόττινχαμ και η Rough Trade στο Μπρίστολ Bristol θα ανοίξουν τις πόρτες τους στις 12 Απριλίου.
Rough Trade Vintage Bristol 2 1
Από αυτήν την ημερομηνία, επιτρέπεται σε όλα τα μη απαραίτητα καταστήματα λιανικής να ανοίξουν ξανά στο δεύτερο στάδιο του σταδιακού «χάρτη πορείας» της κυβέρνησης από το κλείδωμα που επιβάλλεται λόγω Covid-19. Ο στόχος είναι να αρθούν όλοι οι κοινωνικοί περιορισμοί έως τις 21 Ιουνίου.

Έτσι μπαίνουν σε κύκλο στα σημειωματάρια οι «καυτές» ημερομηνίες για το Record Store Day που θα επιστρέψει για το 2021 το Σάββατο 12 Ιουνίου και το Σάββατο 17 Ιουλίου.
RT REOPEN 12APRIL SQ
Να θυμίσουμε ότι το πρώτο κατάστημα Rough Trade άνοιξαν το 1976 ο Geoff Travis στο δρόμο Landbroke Grove, του Κένσινγτον στο Δυτικό Λονδίνο και η ονομασία του προερχόταν από την καναδέζικη art punk /new wave μπάντα των Rough Trade. Το 1978 εξελίχθηκε στην ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Rough Trade Records και στην ετικέτα της ξεκίνησαν την καριέρα τους μεταξύ άλλων οι Smiths (“The Smiths”,1984), όπου ηχογράφησαν όλα τα άλμπουμ τους έως τη διάλυσή τους και αργότερα οι Libertines.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!