«Αν σε ρωτήσουν τι ομάδα αίματος έχει αυτή η χώρα, δείξε αυτή τη φωτογραφία»

(PHOTOS) Γιώργος Νταλάρας και Χαρούλα Αλεξίου σε μια σπάνια στιγμή βγαλμένη απ’ τα παλιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Θάνος Μικρούτσικος στο Θέατρο Βράχων


Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Θάνος Μικρούτσικος με αφορμή τις δυο μεγάλες συναυλίες του που πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 8 Ιουνίου στο, κατάμεστο και τις δυο βραδιές, Θέατρο Βράχων.

Δεκάδες ρεπορτάζ, φωτογραφίες και video αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και το Ogdoo.gr ήταν εκεί (και πώς θα μπορούσε να λείπει;) με το συνεργάτη του Γιώργο Μυζάλη, που μετέφερε τις εντυπώσεις και τη συγκίνησή του, απ’ όσα διαδραματίστηκαν την πρώτη βραδιά…

Μια φωτογραφία απ’ τα παλιά…


Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα «φωτογραφικός» τύπος (πάντα έλεγα πως οι φωτογραφίες δεν τραγουδούν και προτιμούσα να αποτυπώνω τις στιγμές σε video ή ηχητικά ντοκουμέντα), δεν μπορώ να μη σταθώ σε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια της δεύτερης συναυλίας, που έκανε χθες τη διαδικτυακή της εμφάνιση…
1.Ntalaralexiou
Μια φωτογραφία του «ndp photo agency» (Π. Νικολαρέας, Θ. Δασκαλάκης, Ε. Πουπουλίδου), γεμάτη αγάπη, που λες και ήρθε από τα χρόνια του ’70 και του ’80, για να μας θυμίσει εκείνη την εποχή των μπουάτ και των μεγάλων συναυλιών σε θέατρα και γήπεδα, που, δυστυχώς, πέρασε ανεπιστρεπτί.
2.GEORGE DALARAS CHARIS ALEXIOU

Λίγες ώρες μετά ήρθε κι ένα σχόλιο του δημοσιογράφου και στιχουργού Νίκου Μωραΐτη που αναρτήθηκε στις σελίδες του στο facebook, για να «δέσει το γλυκό»: «Αν σε ρωτήσουν τι ομάδα αίματος έχει αυτή η χώρα, δείξε αυτή τη φωτογραφία».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!