65 φωτογραφίες από τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο

Αποθεώθηκε ο «αιώνιος έφηβος»
65 φωτογραφίες από τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο Φωτο: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο για να γιορτάσουν μαζί με τον «αιώνιο έφηβο» Βασίλη Παπακωνσταντίνου τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία σε μια συγκινητική, μοναδική συναυλία.

Από νωρίς το απόγευμα, νεαροί και αλλά και πολλοί «βετεράνοι» θαυμαστές του σπουδαίου καλλιτέχνη άρχισαν να καταφτάνουν στο στάδιο, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να πιάσουν μια θέση και να απολαύσουν από κοντά τα τραγούδια του.

Με το γνώστο σύνθημα «Βασίλη ζούμε για να σ' ακούμε», δεκάδες χιλιάδες θεατές, μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών και τις μελωδίες των πιο ταλαντούχων συνθετών, τραγούδησαν παρέα με τον σπουδαίο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, χαρίζοντάς του μια αξέχαστη βραδιά.

Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο με μελωδίες και μουσικές μερικών από τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς της Ελλάδας: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο, Τάσο Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκο Καββαδία, Νικόλα Άσιμο, Σταμάτη Μεσημέρη, Κώστα Τριπολίτη, Γιάννη Νεγρεπόντη, Άλκη Αλκαίο, Οδυσσέα Ιωάννου, Γιώργο Κλεφτογιώργο, Απόστολο Μπουλασίκη, Λίνα Δημοπούλου και πολλούς άλλους.





ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!