Tρανσέξουαλ για πρώτη φορά Playmate του Playboy

Ο Χιού Χέφνερ έφυγε και το ιστορικό Playboy καταρρίπτει ένα ακόμη ταμπού. Τι δηλώνει η πρώτη τρανσέξουαλ Playmate.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Playboy φιλοξενεί μία τρανσέξουαλ Playmate. Η Ines Rau, το 26χρονο τρανσέξουαλ μοντέλο από την Γαλλία, είναι που έχει την τιμητική της.

H Ines Rau, φιγουράρει ολόγυμνη στο τεύχος Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου του 2017, το πρώτο μετά το θάνατο του Χιού Χέφνερ, του οποίου η φωτογραφία κοσμεί το εξώφυλλο.

Να σημειωθεί πως η Rau, ως επιτυχημένο μοντέλο έχει φωτογραφηθεί ξανά για το περιοδικό, ωστόσο αυτή τη φορά, χρίζεται επισήμως Playmate του Playboy με εκτεταμένη φωτογράφηση στις κεντρικές σελίδες του.

Η Ines Rau ξεκίνησε σαν χορεύτρια για DJs και κλαμπς και στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα στο μόντελιγκ, συμμετέχοντας σε πολλές καμπάνιες και διάσημες πασαρέλες καθώς και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Η ίδια δηλώνει: «Είναι σωτήριο να λες την αλήθεια για τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για το φύλο σου, είτε για τη σεξουαλικότητα σου, είτε για το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι που σας απορρίπτουν δεν σας αξίζουν. Το θέμα δεν είναι να αγαπιέστε από άλλους, το θέμα είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας. Είμαι υπέρμαχη οποιουδήποτε φοβάται να είναι ο εαυτός του επειδή τρέμει την κριτική ή την απόρριψη. Θα έπρεπε να παίρνουν δύναμη από την διαφορετικότητά τους και να μην γίνονται αυτό που τους προστάζει η κοινωνία».

Το τεύχος του Playboy για το Νοέμβριο/Δεκέμβριο του 2017:
FOTO A.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!