Για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του Playboy ένας άντρας μόνος του

Το παράξενο ντεμπούτο της digital έκδοσης του θρυλικού περιοδικού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/07/2020
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο digital εξώφυλλο του Playboy έχει ως πρωταγωνιστή τον Πορτορικανός καλλιτέχνης της trap, Bad Bunny.

Είναι ο πρώτος άνδρας που μπαίνει μόνος του στο εξώφυλλο της έκδοσης κι… ευτυχώς που δεν ζει ο Χιου Χέφνερ.

Μάλιστα ο 26χρονος εμφανίζεται σε δύο εκδόσεις, μία με χρυσό τήβεννο Versace, στεφάνι από δάφνες, αλυσίδες και «προσεγμένο» μανικούρ, και μία που κεντράρει στα χείλη του που είναι διακοσμημένα με μικροσκοπικά λαγουδάκια Playboy. Ο Bad Bunny άλλωστε είναι γνωστός για τις «ανατρεπτικές» ενδυματολογικές επιλογές τους.

Ο ίδιος δηλώνει μεταξύ άλλων στο Playboy:

«Νομίζω ότι το σεξ είναι ένας τεράστιος κόσμος και όλοι είναι ελεύθεροι να το δουν όπως θέλουν και να το κάνουν με όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με άπειρες δυνατότητες… Η μουσική βιομηχανία και η κοινωνία γενικά (αντιμετωπίζουν τις γυναίκες) σαν να είναι τίποτα. Οι γυναίκες είναι ανθρώπινα όντα και αξίζουν σεβασμό και την ίδια μεταχείριση με οποιονδήποτε άλλο».

Μπορεί να τα λέει… σωστά ο Bad Bunny, αλλά τα εξώφυλλά του νέου Playboy, στο πλαίσιο των αλλαγών που έχουν ανακοινωθεί στον όμιλό του, δεν νομίζω να ικανοποιήσουν τους φίλους του αλλά και τους καινούριους πελάτες στους οποίους απευθύνεται.

Θυμίζουμε πως τον Μάρτιο, το περιοδικό ανακοίνωσε την αναστολή της έντυπης έκδοσης στις ΗΠΑ για το υπόλοιπο του έτους, λόγω της διαταραχής» που προκλήθηκε στην αλυσίδα παραγωγής και εφοδιασμού με την πανδημία του κορονοϊού.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!