Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Δείτε όλα τα μουσικά εορταστικά προγράμματα

(TRAILERS) Απ’ όλα έχει ο μπαξές!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η παρουσίαση εκπομπών όπου κυριαρχεί το τραγούδι αποτελεί «θεσμό» για την Παραμονή της κάθε Πρωτοχρονιάς.

Ένα σεργιάνι στα «πλάνα» των καναλιών ώστε να καταστρώσετε με τη σειρά σας το δικό σας τηλεοπτικό «πλάνο».

Τα παραπάνω για όσους επιλέξουν… τη μικρή οθόνη, καθώς σίγουρα υπάρχον και άλλες λύσεις, ενδεχομένως πιο λειτουργικές και ουσιαστικές.

Βέβαια, πρωταρχικό ρόλο παίζει, ποιος κάνει παιχνίδι στο γυαλί, αν υπάρχουν δηλαδή «κράχτες» που θα σε αναγκάσουν να παρακολουθήσεις τα προγράμματα.

MEGA
21.50 Πρωτοχρονιά στο Mega με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά και καλή παρέα όπως ο Κώστας Μακεδόνας, η Στεφανία Ρίζου αλλά και λαμπεροί φίλοι των δύο παρουσιαστών.

Εδώ παίζουν «βαριά χαρτιά» και «ευρύ κοινό» αλλά όλα θα φανούν στο χειροκρότημα, τουτέστιν στην τηλεθέαση. Στο trailer είδα ορχηστράρα με Καραντίνη και Βασιλόπουλο!

ALPHA
22.00 Μην αρχίζεις την μουρμούρα με guest star την Καίτη Γαρμπή η οποία θα υποδυθεί τον εαυτό της και φυσικά τραγουδήσει.

Μουσικο-υποκριτική πρόταση. Δύο σ’ ένα, μπορεί να «περπατήσει».

OPEN
22.00 Just The 2 Of Us (best of)
Non stop τραγούδια από τους Δέσποινα Βανδή, Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Ελένη Φουρέϊρα, Μελίνα Ασλανίδου, Λευτέρη Πανταζή, Άντζελα Δημητρίου, Θέμη Αδαμαντίδη, Κώστα Καραφώτη, Snik, Madclip, Ζόζεφιν και Γιώργο Θεοφάνους.

«Ξαναζεσταμένο» αλλά φορτσάτο!

ΣΚΑΪ
22.15 Στην Υγειά μας ρε παιδιά
Σπύρος Παπαδόπουλος με πρώτο όνομα τον Κωνσταντίνο Αργυρό, και μαζί τους Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστο Νικολόπουλο, Νατάσα Θεοδωρίδου, Χάρη Βαρθακούρη, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και Ήβη Αδάμου.

Καρέ των Άσσων!

ΕΡΤ2
22.30 Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ
Το δεύτερο κανάλι της ΕΡΤ θα συνδεθεί ζωντανά με τον χώρο του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για να μεταδώσει τις εκδηλώσεις του για την Πρωτοχρονιά, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με παρουσιάστρια τη Νάντια Κοντογεώργη. Συμμετέχουν η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και οι Θοδωρής Βουτσικάκης, Βάσια Ζαχαροπούλου και Νάντια Κοντογεώργη στο τραγούδι. Στις 12 τα μεσάνυχτα θα προβληθεί το σόου των πυροτεχνημάτων και των συντριβανιών στο ΚΠΙΣΝ.

Απαιτητική στράτα… Διαφορετική οπότε και απαραίτητη.

ΕΡΤ3
00. Ελένη Τσαλιγοπούλου και «Πριγκηπέσσα»
Εμφανίζονται: η Μαίρη Δούτση, ο Χρήστος Μαστέλλος, η Μαρία Φραγκούλη στο τραγούδι και οι μουσικοί: Ηρακλής Βαβάτσικας ακορντεόν, Δημήτρης Σφίγγος κιθάρα, Μιλτιάδης Τσαλιγόπουλος κοντραμπάσο και Τριαντάφυλλος Χαλκιάς μπουζούκι.

Ωραίο -Σαλονικιώτικο και Ελληνικότατο- γλέντι θα στηθεί, έτσι δείχνει.

ΕΡΤ1
00:05 «Jukebox»
Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη. Η Νατάσα Μποφίλιου με τον Φοίβο Δεληβοριά, οι ΠΥΞ ΛΑΞ με τον Στέλιο Διονυσίου, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τη Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Θηβαίος με την Τζώρτζια Κεφαλά, ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Μανώλης Φάμελλος με την Πέννυ Μπαλτατζή και τη Nalyssa Green.

Κι εδώ best of «εντεχνοκατάσταση»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!