Ο Γιώργος Καζαντζής στην «Αυλή των χρωμάτων»

Τραγουδούν: Βασίλης Λέκκας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Λιζέτα Καλημέρη και ο Γιώργος Ανδρέου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Καλεσμένος της Αθηνάς Καμπάκογλου στην περίφημη «Αυλή των χρωμάτων» στην ΝΕΤ, είναι την Παρασκευή στις 8 το βράδυ ο Γιώργος Καζαντζής, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της γενιάς του.

Μαζί του μια δυνατή ομάδα από φίλους και συνεργάτες του, όπως ο Βασίλης Λέκκας που παρουσιάζει τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο της συνεργασίας τους με τίτλο «Κατάρτι κι ατμός», που κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group το 2020, η Φωτεινή Βελεσιώτου, με τις «Μέλισσες», αλλά και ξεχωριστά τραγούδια σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και η Λιζέτα Καλημέρη, με τραγούδια από την «Πνοή του ανέμου», που αποτέλεσε το δισκογραφικό της ξεκίνημα, αλλά και τραγούδια του Γιώργου Καζαντζή, από κύκλους τραγουδιών που ακολούθησαν.

Στην παρέα βρίσκονται επίσης ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου και ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Φασουλάς. Ο πρώτος αναφέρεται στην αξία της μουσικής δημιουργίας του, παίζει στο πιάνο και τραγουδά κομμάτια του Καζαντζή, σαν επισφράγιση της πολύτιμης και πολύχρονης φιλίας και συνεργασία τους.

Ο Κώστας Φασουλάς μιλά για το βαθύ αποτύπωμα του δημιουργού στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι και ανακοινώνει τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, με ερμηνευτή τον Παντελή Θαλασσινό, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Με βιντεοσκοπημένη συνέντευξή του, ο Γιώργος Νταλάρας μιλά για τον Καζαντζή και τη φιλία τους και αναφέρεται στον Σταύρο Κουγιουμτζή, που, κατά κάποιο τρόπο, ήταν ο «ηθικός αυτουργός» της γνωριμίας και συνεργασίας τους, που είχε σαν αποτέλεσμα τα τραγούδια του δίσκου «Έρωτας ή τίποτα».

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Καζαντζής: Πιάνο
Κώστας Νικολόπουλος: Κιθάρα
Παναγιώτης Τσεβάς: Ακορντεόν
Εύη Καζαντζή: Τσέλο

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Κώστας Λύγδας
Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου
Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς
Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!