Ο Atlantis FM βάζει στη «μαύρη λίστα» τον Bruce Dickinson

(VIDEO) Μέχρι να ζητήσει συγγνώμη για τη μεγάλη προσβολή απέναντι στον ελληνικό λαό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Atlantis FM, ανακοίνωσε ότι βάζει στη μαύρη λίστα του τον Bruce Dickinson, αφού όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο σταθμός, ο frontman των Iron Maiden προσέβαλλε όλους τους Έλληνες με τους χαρακτηρισμούς που έκανε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συναυλίας τους ΟΑΚΑ.

Μάλιστα μέχρι ο Bruce Dickinson να ζητήσει συγγνώμη, δεν θα παίζει τραγούδια του με τους Iron Maiden.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο στη συναυλία των Iron Maiden ενώ ακούστηκαν οι πρώτες νότες του τραγουδιού «The Number of the Beast», κάποιος άναψε καπνογόνο, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Bruce Dickinson, καθώς είναι γνωστό ότι απεχθάνεται τέτοιες συμπεριφορές.

Ο εν λόγω θαυμαστής του συγκροτήματος ήταν κοντά στην σκηνή και ο καπνός τον «έπνιξε». «You fucking cnt I’m singing», είναι μία από τις εκφράσεις που ακούγεται να λέει o Bruce Dickinson σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η ανακοίνωση του Atlantis FM

Ο atlantisfm.gr βάζει στη «μαύρη λίστα» τον Bruce Dickinson για τη μεγάλη προσβολή απέναντι στον ελληνικό λαό. Η αναφορά του στην εθνικότητα του ατόμου με το καπνογόνο – χωρίς καν να τη γνωρίζει – κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο ΟΑΚΑ δεν είχε ως αποδέκτη μόνο εκείνον.

Στο πρόσωπό του προσέβαλλε όλους τους ;Eλληνες που πολλοί εξ αυτών έχουν τιμήσει κατ’ επανάληψη τους IRON MAIDEN, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη κάθε φορά για να τους ξαναδούν.

Eίναι βέβαιο, ότι ο Bruce Dickinson δε θα τολμούσε να εξυβρίσει έναν Βρετανό, έναν Γερμανό ή έναν Αμερικανό βάζοντας στο στόμα του την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Εδώ θεώρησε πώς τον παίρνει; Προφανώς. Μέχρι λοιπόν, ο Dickinson να ζητήσει συγγνώμη από τους Ελληνες, ο atlantisfm.gr θα παίζει IRON MAIDEN μόνο με τις φωνές του PAUL DI ANNO και του BLAZE BAYLEY».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!