Μειώνονται οι προβολές του «Πλάτανου», τελειώνει ο ρόλος του Φιλιππίδη

Τέλος και το θέατρο Μουσούρη και οι διαφημίσεις
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η ΕΡΤ αποφάσισε να μειώσει την προβολή των επεισοδίων του σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μέχρι να βρεθεί κάποια λύση.

Το κανάλι έχει μόλις δέκα έτοιμα επεισόδια. Από την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, η σειρά θα προβάλλεται τέσσερις ημέρες, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, ενώ τον Πέτρο Φιλιππίδη οι τηλεθεατές θα τον δουν για τελευταία φορά την επόμενη Πέμπτη.

Ο σεναριογράφος της σειράς Άγγελος Χασάπογλου, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Ο ρόλος του Παρασκευά δεν θα υπάρχει πια, το επιβεβαιώνει και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Σε έναν μεγάλο βαθμό επιβεβαιώνεται ότι τη θέση του Παρασκευά θα πάρει ένας άλλος ρόλος, μάλλον αυτός του αδερφού του. Μάλλον θα υπάρχει αφήγηση για να γίνει η μετάβαση. Τα ονόματα τα ακούμε και εμείς, απλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και επιβεβαιωμένο. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ από τα Μέσα τα ακούω… πιθανόν κάποιο από αυτά να ισχύει. Στην παρούσα φάση η λογική είναι να απομακρυνθεί και ο ηθοποιός και ο ρόλος».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε και εκτός του Θεάτρου Μουσούρη, στο οποίο βρισκόταν για περίπου 20 χρόνια. Η Digea, επίσης, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!