Η «συγγνώμη» του Πρώτου Θέματος για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Με ένα λιτό δημοσίευμα, η εφημερίδα ζητά συγγνώμη από την οικογένεια Κηλαηδόνη, για το CD που κυκλοφόρησε.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με ένα δημοσίευμα στο φύλλο της 1ης Οκτωβρίου και μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκύψει σχετικά με την κυκλοφορία CD του Λουκιανού Κηλαηδόνη, αμέσως μετά το θάνατό του, το Πρώτο Θέμα ζητά «συγγνώμη».

Για την ιστορία, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης είχε αποστείλει εξώδικο στην εφημερίδα κατά το παρελθόν, όταν διαπίστωσε πως σύνθεσή του, χωρίς τους στίχους, χρησιμοποιούνταν ως μουσική επένδυση σε τηλεοπτικούς σταθμούς, για τη μετάδοση διαφήμισης προσφοράς της εφημερίδας και τότε μάλιστα είχε δηλώσει: «Το Πρώτο Θέμα δεν το διαβάζω, δεν ανήκω στον πολιτικό χώρο που εκφράζει και το απεχθάνομαι. Δεν θέλω να συνδεθεί η μουσική μου με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, διότι μου είναι αντιπαθής με όσα έχει κάνει μέχρι τώρα».

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά το θάνατό του, η εφημερίδα κυκλοφόρησε με δώρο ένα cd του Λουκιανού Κηλαηδόνη, γεγονός που οδήγησε την οικογένειά του να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς το Πρώτο Θέμα: «Σας εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεσή μας, καθώς και την έντονη αγανάκτηση και διαμαρτυρία μας για την ενέργειά σας αυτή, για την οποία, όπως γνωρίζετε, δεν λάβατε (και ούτε θα μπορούσατε ποτέ να έχετε λάβει), καμία άδεια, ούτε από τον αείμνηστο Λουκιανό, ούτε βέβαια, ύστερα από την απώλειά του, από εμάς».

Τώρα, λοιπόν, η εφημερίδα ζητά ετεροχρονισμένα «συγγνώμη» με ένα μικρό άρθρο στη 2η σελίδα του φύλλου της 1ης Οκτωβρίου.
59d1c347cd3a1859872afda3.jpg
Πηγή: documentonews.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!