Η κυρία Έφη Σαρρή!

(VIDEO) Η τραγουδίστρια Έφη Σαρρή ήταν η παραλήπτρια στην εκπομπή «Πάμε πακέτο» αυτής της εβδομάδας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα συγκινητικό «πακέτο» που παρέλαβε η τραγουδίστρια Έφη Σαρρή στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε πακέτο» δίνει την αφορμή για σκέψεις.

Πόσο εύκολα, τελικά, κολλάμε ταμπέλες σε ανθρώπους που δε γνωρίζουμε προσωπικά, πόσο αδίστακτα κρίνουμε και κατακρίνουμε όσους δε συμβαδίζουν με τη δική μας αισθητική;

Αυτά αναρωτιέται η τραγουδοποιός Αυγή Κούτουλα, που μου έδωσε το ερέθισμα για το κείμενο αυτό και τα οποία προσυπογράφω.

Η κυρία Έφη Σαρρή αποδείχτηκε πραγματικός άνθρωπος, με μεγαλείο ψυχής και γενναιοδωρίας που άλλοι «φιλάνθρωποι», άνθρωποι του πνεύματος, καλλιτέχνες κλπ. ίσως και να μην επέδειξαν ποτέ.

Για όσους δεν είδαν το «πακέτο», μία ηλικιωμένη γυναίκα, που για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του γιου της, ο οποίος είναι κλινήρης ύστερα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έστειλε πακέτο για να γνωρίσει την Έφη Σαρρή, που τη στηρίζει εδώ και χρόνια, με τη διαφορά πως ως τώρα είχαν μιλήσει μόνο από το τηλέφωνο. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο πλατό του Alpha και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλα όσα διαδραματίστηκαν.

Τα συμπεράσματα και οι σκέψεις δικά σας.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!