Η «Κατάθεση ψυχής» του Τάκη Σούκα (Μέρος 2ο)

(VIDEO – ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Το δεύτερο μέρος της «εξομολόγησής» του στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Η Γιώτα Λύδια είναι η τραγουδίστρια της ζωής μου»

Το μεσημέρι της Κυριακής 4 Απριλίου μεταδόθηκε από το Κανάλι της Βουλής το δεύτερο μέρος της «Κατάθεσης ψυχής» του Τάκη Σούκα στον Κώστα Μπαλαχούτη.

Ο Τάκης Σούκας αφηγήθηκε μοναδικές ιστορίες και άγνωστες λεπτομέρειες συνεργασίες με τον Στράτο Διονυσίου, τον Γιώργο Μαργαρίτη, την Ελένη Βιτάλη, την Χάρις Αλεξίου, την Πόλυ Πάνου, την Γιώτα Λύδια, τον Στέλιο Καζαντζίδη, την Δήμητρα Γαλάνη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Λίτσα Διαμάντη, την Χαρούλα Λαμπράκη και τον στιχουργό Ηρακλή Παπασιδέρη, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν συνεργάστηκε με στιχουργούς όπως ο Νίκος Γκάτσος, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο Μάνος Ελευθερίου, εξήγησε το λόγο της ιδιαίτερης προτίμησής του στον λαϊκό δρόμο «ουσάκ» και θυμήθηκε με συγκίνηση τη σύντροφο της ζωής του Θεανώ Σούκα, που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια.

Αναφέρθηκε επίσης στον νέο κύκλο τραγουδιών του, με τίτλο «Τάκης Σούκας - Πρώτη φορά», που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group, με καινούργια τραγούδια του σε στίχους Νίκου Αναγνωστάκη και Κώστα Μπαλαχούτη και την παρουσία κορυφαίων ερμηνευτών, που τραγουδούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους δημιουργίες του Τάκη Σούκα.

Όπως και στην πρώτη εκπομπή, έτσι και Τάκης Σούκας δεν έμεινε μόνο στις αφηγήσεις, αλλά έπαιξε τρία μοναδικά σόλο με το ακορντεόν του.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Αλεξάνδρεια του Βασίλη Βλάχου και η σκηνοθεσία ήταν του Ανδρέα Μαριανού. Η εκπομπή προβλήθηκε σε επανάληψη το βράδυ της Δευτέρας 5 Απριλίου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

-Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το φίλο και συνεργάτη Μάκη Ιωακειμίδη για την τεχνική βοήθειά του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!