Η «Κατάθεση ψυχής» του Τάκη Σούκα (Μέρος 1ο)

(VIDEO – ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Το πρώτο μέρος της «εξομολόγησής» του στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Απ’τα μονοπάτια της Ηπείρου στη λεωφόρο του λαϊκού»

Καλεσμένος του Κώστα Μπαλαχούτη για τη δική του «Κατάθεση ψυχής» στο Κανάλι της Βουλής, ήταν την Κυριακή 28 Μαρτίου ο Τάκης Σούκας…

Τα πρώτα χρόνια και τα πρώτα ακούσματα στο Κομπότι της Άρτας, οι δημοτικοί μουσικοί και τα πανηγύρια, η πρώτη επαφή με το λαϊκό τραγούδι στο καφενείο του χωριού, τα πρώτα του τραγούδια με τον Γιώργο Παπασιδέρη, η γνωριμία με τη γυναίκα του στην Πάτρα, η κάθοδος στην Αθήνα και οι συνεργασίες στο πάλκο και στη δισκογραφία με τον Δημήτρη Ζάχο, τον Στέλιο Χρυσίνη, τον Θόδωρο Δερβενιώτη, τον Γιώργο Λαύκα, την Σεβάς Χανούμ, τον Απόστολο Καλδάρα, τον Μιχάλη Μενιδιάτη, την Γιώτα Λύδια και άλλους ξακουστούς, η γνωριμία με τον Τάκη Λαμπρόπουλο και η «θητεία» στη «Φαντασία», οι «εταιρείες της Ομόνοιας» και τα τραγούδια με τον Κώστα Κόλλια, ήταν κάποια από τα ωραία και ενδιαφέροντα που ακούστηκαν στη διάρκεια της εκπομπής.

Ο Τάκης Σούκας δεν έμεινε μόνο στις αφηγήσεις, αλλά «κέρασε» στους ακροατές της εκπομπής δυο ξεχωριστά σόλο με το ακορντεόν.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Αλεξάνδρεια του Βασίλη Βλάχου και η σκηνοθεσία ήταν του Ανδρέα Μαριανού. Η εκπομπή προβλήθηκε σε επανάληψη το βράδυ της Δευτέρας 29 Μαρτίου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Το δεύτερο μέρος θα προβληθεί την Κυριακή 4 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι.

-Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το φίλο και συνεργάτη Μάκη Ιωακειμίδη για την τεχνική βοήθειά του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!