Το «απαγορευμένο» βιβλίο για τη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο ανιψιός του περιγράφει γιατί τον είχε δυσαρεστήσει και γιατί αποσύρθηκε τελικά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για τον θείο του Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε ο ανιψιός του Απόστολος Παστός, ο οποίος στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει με τη μητέρα του ένα βιβλίο για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Το βιβλίο εκείνο με μαρτυρίες της αδερφής του Τόλη Βοσκόπουλου είχε δυσαρεστήσει πολύ τον τραγουδιστή, ο οποίος έκτοτε δεν είχε σχέσεις ούτε με εκείνη, ούτε και με τον ανιψιό του.

Ο κ. Παστός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για όσα έζησε πλάι στον διάσημο θείο του.


Είπε μεταξ'υ άλλων:

«ο Βοσκόπουλος έκανε μια ζωή που δεν μπορούσε να την κάνει κανένας. Είχε βάλει σκοπό από μικρός να απαρνηθεί τα λεφτά. Κατ’ αρχήν στο παντελόνι του δεν είχε τσέπες».

Περιγράφοντας τον τρόπο που ζούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, κατά το οποίο χάρισε μια πανάκριβη τζάγκουαρ σε νιόπαντρο ζευγάρι, στο γάμο του οποίου ήταν κουμπάρος. Οπως περιέγραψε δεν είχε τι δώρο να τους κάνει σαν κουμπάρος και τους είπε πάρτε την τζάγκουαρ.

Σε άλλη περίπτωση θυμάται πως ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε δώσει το χρυσό του ρόλεξ σε σύντροφό του, επειδή του θύμισε πως εκείνη την ημέρα ήταν τα γενέθλιά του, ενώ σε άλλη του σύντροφο της έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο γιατί το δικό της είχε χαλάσει.

Σε ότι αφορά στην κόντρα για το βιβλίο με τον θείο του, εξήγησε ότι δεν πήγαν δικασστικά και ήταν ο ίδιος που απέσυρε το βιβλίο.

«Το βιβλίο όταν γράφτηκε με τη μητέρα μου εκεί έγινε ο πόλεμος του Ελ Πάσο, δεν ήθελε να βγει. Νόμιζε ότι η μητέρα μου θα έβγαζε κακίες» θυμάται σήμερα ο κ. Παστός που εξηγεί τους λόγους που ο Τόλης Βοσκόπουλος έκοψε κάθε σχέση τότε με εκείνον και τη μητέρα του. «Όταν πέθανε η μητέρα μου, δεν ήρθε στην κηδεία. Η μάνα μου προτού πεθάνει έλεγε “δεν πειράζει είναι αδερφός μου και τον αγαπάω και τον συγχωρνάω. Και στο κρεβάτι του πόνου όλα συγχωρούνται».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!