Τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Prince

Ο απρόσμενος θάνατος του Prince συγκλόνισε τους φίλους της μουσικής σε όλον τον πλανήτη αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για πoιο λόγο τελικά ο πρίγκιπας της ποπ έφυγε απ’ τη ζωή; Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα αποτελέσματα της νεκροψίας κάνουν λόγο για ίχνη αναλγητικού φαρμάκου στο αίμα του Prince

Επίσης διαπιστώθηκε χαμηλός αριθμός ερυθρών αιμοσφαιρίων που καταδεικνύει πως ο ερμηνευτής και δημιουργός σπουδαίων τραγουδιών ήταν άρρωστος, άγνωστο ως στιγμής από τι και πως.

Την ίδια ώρα διεξάγεται έρευνα για να διαλευκανθεί η ταυτότητα και η προέλευση των φαρμάκων που πήρε και αν αυτό συνέβη με συγκεκριμένη συνταγή ιατρού.

Προς το παρόν οι παραπάνω πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται από το γραφείο του ιατροδικαστή, που πραγματοποίησε τη νεκροψία.

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένονται οι τοξικολογικές αναλύσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία θα φωτογραφίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του Prince, ενός απ’ τους πιο χαρισματικούς καλλιτέχνες των σύγχρονων καιρών.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!