Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Βρίσκεται στην αντιτρομοκρατική
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών. Ο γνωστός δικηγόρος αρχικά προσήχθη για την υπόθεση στο κτίριο της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία με βάση ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή ο δικηγόρος για την υπόθεση των φυλακών Κορυδαλλού.

O κ. Λυκουρέζος, μαζί με έναν ακόμη δικηγόρο, ήταν συνήγοροι υπεράσπισης του επίσης προφυλακισθέντος για την ίδια υπόθεση, δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου 65 ετών.

Ο κ. Λυκουρέζος και ο συνεργάτης του φέρεται να είχαν ζητήσει από τους συνηγόρους του Αριστείδη Φλώρου -εγκλείστου επιχειρηματία για την υπόθεση Energa- δύο εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μην παραστούν ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Γ. Αντωνόπουλου, με κατηγορούμενο τον Αριστείδη Φλώρο.

Τη συγκεκριμένη πτυχή της υπόθεσης με την καταγγελλόμενη εμπλοκή του κ. Λυκουρέζου, είχε φέρει στο φως ο δικηγόρος Ηλίας Αναγνωστόπουλος (συνήγορος του Αρ. Φλώρου) κατά τη διάρκεια της προανάκρισης για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!