Συγκινητικές στιγμές στο σπίτι του Τζορτζ Μάικλ

(PHOTOS) Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ στο Λονδίνο για να αποτίσει φόρο τιμής στον προικισμένο καλλιτέχνη που έφυγε νωρίς.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο George Michael έφυγε απρόσμενα από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Μάικλ Λίπμαν, ο προικισμένος καλλιτέχνης έφυγε ειρηνικά από καρδιακή προσβολή. Διενεργείται νεκροψία αλλά ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματά της.

Ο Τζορτζ Μάικλ είχε έναν πολυτάραχο και «προβληματικό» βίο με συνέπεια να αποσυρθεί για μεγάλο διάστημα από τα μουσικά δρώμενα. Παρ’ όλα προετοίμαζε μια δυναμική επανεμφάνιση με καινούργια τραγούδια σε συνεργασία με τον βρετανό μουσικό παραγωγό Naughty Boy, ενώ μέσα στο 2017 θα κυκλοφορούσε και ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Παρ’ όλα αυτά, λόγω του χαρίσματός του, της επιτυχημένης πορείας του, αλλά και του προσιτού χαρακτήρα του, καθώς και του γεγονότος ότι βοηθούσε τους αδύναμους συνανθρώπους του, η δημοφιλία του παρέμενε σταθερά σε υψηλά επίπεδα.

Γι’ αυτό το λόγο απ’ τη στιγμή που ανακοινώθηκε η φυγή του έξω από το σπίτι του στο Λονδίνο, ο κόσμος δεν έχει πάψει στιγμή να τον τιμά με το δικό του τρόπο. Σοκαρισμένοι και δακρυσμένοι θαυμαστές του αφήνουν λουλούδια, μηνύματα, φωτογραφίες και αναμνηστικά, ένας μικρός φόρος τιμής στον καλλιτέχνη και άνθρωπο George Michael

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!