Στο νοσοκομείο ο Φιλιππίδης με εγκεφαλικό - Σοβαρά λέει ο δικηγόρος του

Μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/07/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο ηθοποιός που δικαζόταν σήμερα για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του, αισθάνθηκε, τα ξημερώματα, πόνους και αδιαθεσία και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Νοσοκομείο από τη φυλακή του Κορυδαλλού όπου κρατείται για να μετάγεται στο δικαστήριο.

Υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχει παραπονεθεί αρκετές φορές μέσω των δικηγόρων του για την επιδείνωση της υγείας του και μάλιστα, οι νομικοί του εκπρόσωποι υποστηρίζουν ότι η κατάστασή του μπορεί να καταστεί ακόμη και μη αναστρέψιμη.

Η δίκη του συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή, χωρίς την παρουσία του ηθοποιού, ο οποίος θα παραμείνει κλινήρης.

Μιλώντας στον Alpha ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. ανέφερε το εγκεφαλισκό που υπέστη ο ηθοποιός λέγοντας: «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!