Στο Γηροκομείο Αθηνών η Ρένα Κουμιώτη

Η ερμηνεύτρια δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Ρένα Κουμιώτη βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στο Γηροκομείο Αθηνών.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια που έλαμψε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και έδρεψε δάφνες και σε αυτήν του ’70 αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Epsresso» η Ρένα Κουμιώτη βρίσκεται σε διπλανό δωμάτιο με τη Μαίρη Λίντα η οποία επίσης φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια.

Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς. Η Ρένα Κουμιώτη δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, καθώς λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις, οι οικείοι της δεν της ανακοίνωσαν τη θλιβερή είδηση.

Ο 61χρονος ήταν και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη.

Η ίδια η Κουμιώτη είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στη «Lifo»:

«Ο γάμος ήρθε πολύ νωρίς, το 1960, εννοείται, προτού μπλεχτώ με το τραγούδι. Με τον άντρα μου δουλεύαμε μαζί στον Παπαστράτο και το βράδυ πήγαινε νυχτερινό γυμνάσιο. Έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Γέννησα τον πρώτο μου γιο, που τον πρόλαβε η γιαγιά μου και μου τον μεγάλωσε. Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια – να ξέρετε ότι εγώ πάνω στο “δύο” τις χάλαγα τις σχέσεις μου...».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!