Στη φυλακή οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Εντός της ημέρας, στην Τρίπολη μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκιση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Προφυλακιστέος κρίθηκε χτες (27/7) ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για τις καταγγελίες που είχαν κάνει τρεις συνάδελφοί του για βιασμό και απόπειρα βιασμού. 

Ο ηθοποιός απολογήθηκε χτες Τρίτη στην την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα. Κατά την απολογία του αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που αποφάσισαν την προφυλάκισή του και ο ηθοποιός πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ.

Προηγήθηκε της κλήτευσης του ηθοποιού το αίτημα του συνηγόρου του προς την ανακρίτρια να μην γνωστοποιηθεί η ημέρα προσέλευσης του πελάτη του στην πρώην Σχολή Ευελπίδων λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης του και επειδή είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο λόγω της μακροχρόνιας πορείας του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κάτι που θα προσελκύσει πάνω του τα φωτά της δημοσιότητας. Στο αίτημά του συναίνεσε η ανακρίτρια και έτσι προσήλθε χθες στο ανακριτικό γραφείο με άκρα μυστικότητα.

Εκδόθηκε η διάταξη του εισαγγελέα και θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς εκεί κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά αδικήματα.

Εκεί βρίσκεται προφυλακισμένος και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης, επίσης κατηγορούμενος για βιασμούς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!