Όλη η χρονιά σε 10 εικόνες

(PHOTOS) Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες για το 2016 που «κλείνουν» μια ολόκληρη χρονιά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οδηγός μας, το έγκυρο και έγκριτο περιοδικό “Time”

Λίγο πριν «φύγει» το 2016 το περιοδικό “Time” επέλεξε τις 10 πιο δυνατές εικόνες για να αποτυπώσει το τι συνέβη το 2016. Μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα φωτογράφο Άρη Μεσσίνη που φωτογραφία του με πρόσφυγες συγκαταλέγεται μέσα στα 10 πιο «δυνατά» ενσταντανέ του 2016.

Jonathan Bachman

sillipsi 01

Jonathan Bachman – Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής η διαδηλώτρια Leshia Evans συλλαμβάνεται ενώ διαμαρτύρεται μπροστά στους αστυνομικούς κατά της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Alton Sterling πλησίον του αστυνομικού τμήματος του Baton Rouge.

Stringer

tourkoi

Stringer - Στρατιώτες που εμπλέκονται στο αποτυχημένο πραξικόπημα της Τουρκίας τον Ιούλιο παραδίνονται στη γέφυρα του Βοσπόρου. H μανία του κόσμου είναι εμφανής όπως και ό φόβος των στρατιωτών.

Karam al – Masri

paidi 03

Karam al – Masri - Ένα μικρό αγόρι θρηνεί δίπλα στο πτώμα ενός συγγενή του που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στο Χαλέπι. Ο θρήνος είναι έκδηλος!

Daniel Berehulak

photo 04

Daniel Berehulak-Η μόλις έξι χρονών Jimji κλαίει δίπλα στο πτώμα του νεκρού 25χρονου πατέρα της στη Μανίλα των Φιλιππίνων. Το παιδί φωνάζει «μπαμπά». Ο 25χρονος βασανίστηκε και εκτελέστηκε στα πλαίσια της εκστρατείας κατά των ναρκωτικών που εξαπέλυσε ο πρόεδρος Ντουέρτε

Alberto Reyes

cuba

Alberto Reyes – Το Air Force One που μεταφέρει τον Μπαράκ Ομπάμα πετάει πάνω από γειτονιά στην Αβάνα της Κούβας καθώς προσεγγίζει το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.

Άρης Μεσσίνης

aris

Άρης Μεσσίνης– Αν και από Έλληνα φωτογράφο η φωτογραφία τραβήχτηκε έξω από τη Λιβύη. Πρόσφυγες περιμένουν να διασωθούν από μέλη ΜΚΟ στη Μεσόγειο Θάλασσα, 15 ναυτικά μίλια έξω από τη Λιβύη.

James Nachtwey

skopia

James Nachtwey– Πρόσφυγες με αδιάβροχα περιμένουν το συσσίτιο σε καταυλισμό προσφύγων στην Ελλάδα, κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια.

Evan Vucci

tramp

Εvan Vucci -Ο υποψήφιος τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ απευθύνεται στο ακροατήριο του σε ομιλία στο Γκρίνβιλ, τον Σεπτέμβρη του 2016.

Cameron Spencer

bolt

Cameron Spencer– Ο Γιούσειν Μπολτ τρέχει στον ημιτελικό των 100 μέτρων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και χαμογελάει προς τις κάμερες

Scott Kelly

xioni

Scott Kelly– Μια τεράστια χιονοθύελλα καλύπτει την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ. Εδώ είναι ορατή από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!