ΤΙΜΕ: Πρόσωπο της Χρονιάς η Taylor Swift

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Ο άνρθωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2023
Time Magazine Time Magazine
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Τέιλορ Σουίφτ αναδείχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2023 από το περιοδικό «Time», στο εξώφυλλο του οποίου φιγουράρει.

Η σούπερ σταρ τιμήθηκε ως το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή της χρονιάς.

«Μεγάλο μέρος αυτού που επιτέλεσε η Τέιλορ Σουίφτ το 2023 είναι απροσμέτρητο (…) Υποσχέθηκε να δώσει αξία στα όνειρα, στα αισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών που αισθάνονται παραμελημένες και συστηματικά υποτιμημένες», δήλωσε ο διευθυντής του Time, Σαμ Τζέικομπς.


Η Τέιλορ Σουίφτ έχει πουλήσει 114 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, είναι η γυναίκα με τις περισσότερες βδομάδες στο #1 του Billboard, έχει κερδίσει 14 Γκράμι, ήταν η πιο εμπορική μουσικός του κόσμου το ‘21 (όταν η βιομηχανία προσπαθούσε να καταλάβει πώς να συνέλθει από το χτύπημα της πανδημίας)

Σε αναρτήσεις που έκανε το περιοδικό στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ανέφερε τον σημαντικό λόγο για τον οποίο τίμησαν την 33χρονη τραγουδίστρια:

Ειδικότερα το περιόδικό γράφει: 

«Στην πρώτη της συνέντευξη σε βάθος μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, η Σουίφτ μιλάει για τη χρονιά που έσπασε αμέτρητα ρεκόρ, την εντατική προετοιμασία της για την περιοδεία «Eras Tour», την επανηχογράφηση των άλμπουμ της και τη δημόσια ζωή με τους δικούς της όρους.

«Αισθάνομαι ότι είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, που συμβαίνει στα 33 μου», λέει η Σουίφτ. «Και για πρώτη φορά στη ζωή μου, ήμουν ψυχικά αρκετά σκληρή για να αντέξω ό,τι συνεπάγεται αυτό».


Τα επιτεύγματα της Σουίφτ ως καλλιτέχνιδας -πολιτιστικά, κριτικά και εμπορικά- είναι τόσο πολλά που η απαρίθμησή τους μοιάζει σχεδόν παράταιρη.

Αυτή ήταν η χρονιά που τελειοποίησε την τέχνη της - όχι μόνο με τη μουσική της, αλλά και με τη θέση της ως η κορυφαία αφηγήτρια ιστοριών της σύγχρονης εποχής. Ο κόσμος, με τη σειρά του, παρακολούθησε, έκανε κλικ, έκλαψε, χόρεψε, τραγούδησε μαζί της, λιποθύμησε, γέμισε στάδια και κινηματογράφους, άφησε το έργο της να ηχογραφήσει τη ζωή του. Για τη Σουίφτ, πρόκειται για μια κορυφαία στιγμή».


Η Τέιλορ Σουίφτ πρόκειται να κερδίσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο από το Spotify το 2023, αφού έχει επιτύχει 26,1 δισεκατομμύρια streams από την αρχή του έτους, σύμφωνα με το Variety. Αυτή τη στιγμή, η Σουίφτ έχει κερδίσει περίπου 104 εκατομμύρια δολάρια μόνο μέχρι τον Νοέμβριο.

Αν τα streams της τραγουδίστριας συνεχίσουν να ανεβαίνουν σταθερά μέχρι τον Δεκέμβριο, θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια από τη streaming πλατφόρμα, σύμφωνα με το πρακτορείο. Το Spotify αποκάλυψε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ότι η ποπ σταρ ήταν ο κορυφαίος καλλιτέχνης στην πλατφόρμα παγκοσμίως.


Εκτός από την περιοδεία και το Spotify, η 33χρονη ποπσταρ πρόκειται να βγάλει περισσότερα χρήματα με την ταινία «Eras Tour», η οποία προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 13 Οκτωβρίου. Η ταινία έκανε 80 εκατομμύρια δολάρια σε προπωλήσεις και έχει αποφέρει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μετά από μόλις επτά εβδομάδες, σύμφωνα με το Variety.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!