Νέα Φιλαδέλφεια: Στον Εισαγγελέα οι 95 συλληφθέντες

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δολοφόνο του 29χρονου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγούνται οι συλλφηθέντες μετά τα αιματηρά επεισόδια που προκάλεσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ενώ στην Ηγουμενίστα πιάστηκαν άλλοι 5 Κροάτες τα ξημερώματα.

Επίσης, σε σύλληψη μετατράπηκε και η προσαγωγή 19χρονου Κροάτη ο οποίος είχε προσαχθεί χθες στην Κακαβιά ενώ προσπαθούσε και αυτός να φύγει από την Ελλάδα με λεωφορείο για τα Τίρανα.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού στην Ελλάδα και κυρίως στις εξόδους της χώρας, προκειμένου να συλληφθούν όλοι όσοι συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, φιλάθλου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι διαφεύγουν τουλάχιστον ακόμα 50 Κροάτες χούλιγκαν, ενώ σε εξέλιξη είναι και οι εργαστηριακές έρευνες σε DNA και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας.

Οι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που αιματοκύλισαν τον χώρο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ προχθές το βράδυ και σκότωσαν με μαχαίρι τον Μιχάλη Κατσουρή, δείχνουν να τηρούν σκληρή και ψυχρή στάση και λένε ότι ήρθαν στην Ελλάδα απλά για να στηρίξουν ψυχολογικά την ομάδα τους.

Προσπαθούσαν να φύγουν για Ιταλία από την Ηγουμενίτσα

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σήμερα τα ξημερώματα άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν 5 Κροάτες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που προσπαθούσαν να επιβιβαστούν σε επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό το Μπάρι της Ιταλίας.

Αμέσως τους έγινε έλεγχος καθώς κρίθηκαν ύποπτοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενημερώθηκε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Άνδρες της πήγαν στο σημείο και τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα.

Η έρευνα έδειξε ότι τα εν λόγω άτομα ήταν οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και μετείχαν στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!