Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη Έλληνας οπαδός - Ταυτοποιήθηκε από βίντεο

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε ταυτοποιηθεί από βίντεο και για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Γκύζη, ενώ ακολούθησε κατ' οίκον έρευνα.

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να έχει συμμετάσχει σε σωρεία οπαδικών επεισοδίων και να έχει συλληφθεί από τις Αρχές κατά το παρελθόν.

φφ.webp

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται ότι «συνελήφθη πριν από λίγο κατόπιν εντάλματος στην περιοχή του Γκύζη 43χρονος ημεδαπός εμπλεκόμενος στο περιστατικό που έλαβε χώρα την 7-8-2023 έξωθεν του γηπέδου ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού, όπως διαπιστώθηκε από εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος, συμμετείχε στην πορεία των χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την «Opap Arena» και δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ΕΛΑΣ αποδίδει αρχηγικό ρόλο στον συλληφθέντα, επισημαίνοντας, ότι πολύ πιθανό να είναι αυτός που υπέδειξε στους Κροάτες τον τρόπο δράσης, αλλά και να τους εφοδίασε με ρόπαλα και μαχαίρια.

Αναφορικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, σε εξέλιξη, βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών. Από την ανάλυση των στοιχείων στα εργαστήρια φέρεται, μέχρι στιγμής, να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!