MONOPOLY – Επετειακή έκδοση με πραγματικά λεφτά!!!

80 τυχεροί παίκτες θα βρουν πραγματικά λεφτά μέσα στη συσκευασία! Η Hasbro σε μία επετειακή έκδοση για τα 80 χρόνια κυκλοφορίας του δημοφιλούς παιχνιδιού στη Γαλλία, κάνει το όνειρο των παικτών πραγματικότητα,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
αφού κερδίζουν πραγματικά λεφτά! Μόνο ένα σετ θα περιέχει το τζακ ποτ των € 20.580, αλλά 79 ακόμη συσκευασίες περιέχουν μικρότερα ποσά, ως εξής:

10 σετ περιέχουν πέντε πραγματικά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, δύο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ

69 σετ περιέχουν πέντε χαρτονομίσματα των 10 ευρώ και πέντε χαρτονομίσματα των 20 ευρώ

Τα 80 τυχερά κουτιά είναι κρυμμένα ανάμεσα στα συνολικά 30.000 κουτιά που κυκλοφορούν για την επετειακή έκδοση των 80 χρόνων κυκλοφορίας του παιχνιδιού, σε όλες τις εκδόσεις: κλασικό, παιδικό, ηλεκτρονικό και “vintage”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει προσέξει ακόμη και το βάρος να είναι ίδιο σε όλα τα κουτιά της νέας κυκλοφορίας, ώστε να μην μπορούν να εντοπιστούν τα τυχερά κουτιά. Το παιχνίδι αυτό γνωρίζει τεράστια επιτυχία και είναι διαθέσιμο σε 111 χώρες και σε 43 γλώσσες, κάθε χρόνο μόνο στη Γαλλία πωλούνται 500.000 κουτιά!

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι μοναδικό», δήλωσε ο Florence Gaillard, Brand Manager της Hasbro στη Γαλλία, στην παρουσίαση της επετειακής έκδοσης αυτή την εβδομάδα.

«Όταν ρωτήσαμε τους Γάλλους πελάτες μας, μας είπαν ότι ήθελαν να βρουν πραγματικά χρήματα στα κουτιά της Monopoly», πρόσθεσε, και με τον τρόπο αυτό έκανε τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ας ευχηθούμε στους Γάλλους παίκτες της MONOPOLY “Bonne chance!”

Πηγή: www.theguardian.com

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!